Το λαχανικό που απεχθάνεται η βασίλισσα Ελισάβετ και απαίτησε να αφαιρεθεί από το μενού

Ιωάννα Τζανή
Το λαχανικό που απεχθάνεται η βασίλισσα Ελισάβετ και απαίτησε να αφαιρεθεί από το μενού

Εντάξει, δεν τη λες και ιδιότροπη, αφού πολύς κόσμος μισεί αυτή την τροφή!

Ο Darren McGrady εργαζόταν για τη βασίλισσα Ελισάβετ ως βασιλικός σεφ. Ο 60χρονος, ο οποίος εργάστηκε επίσης για την αείμνηστη πριγκίπισσα Diana, αποκάλυψε ότι υπάρχει ένα φαγητό που η μονάρχης απεχθάνεται τόσο πολύ που απαίτησε να αφαιρεθεί από το μενού.

«Η βασίλισσα δεν θα είχε ποτέ σκόρδο στο μενού. Μισούσε τη μυρωδιά του, μισούσε τη γεύση του», είπε χαρακτηριστικά στο Marie Claire.

queen elizabeth

Η βασίλισσα επέστρεψε στο αγαπημένο μέρος του πρίγκιπα Φίλιππου: Το ταξίδι με ελικόπτερο

Η Camilla Parker-Bowles είχε, επίσης, αναφέρει κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο Masterchef Australia, ότι η βασίλισσα δεν είναι λάτρης του σκόρδου.


https://www.instagram.com/p/CW5dus6sKbW

Ωστόσο, ο McGrady είπε ότι υπάρχει μία ακόμη τροφή που αποφεύγει η βασίλισσα. «Δεν μπορούσαμε ποτέ να σερβίρουμε τίποτα με σκόρδο ή πολλά κρεμμύδια», πρόσθεσε.

Και συνέχισε:

«Δεν μπορούσαμε επίσης να σερβίρουμε κάποιο σπάνιο είδος κρέατος, καθώς της άρεσε να τρώει ένα συγκεκριμένο».Το μέρος όπου διασκεδάζει η βασιλική οικογένεια

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο Marie Claire, ο πρώην βασιλικός σεφ αποκάλυψε, επίσης, μία λεπτομέρεια για την καθημερινότητα της βασίλισσας Ελισάβετ.

«Το Balmoral είναι το μέρος όπου η βασιλική οικογένεια πραγματικά χαλαρώνει και διασκεδάζει. Τους βλέπεις συνέχεια. Στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, η βασίλισσα ήταν πολύ απασχολημένη και οι κουζίνες πολύ μακριά από το διαμέρισμά της – έτσι δεν την είδαμε ποτέ. Στο Balmoral, τη βλέπαμε συνέχεια», εξήγησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η μοναρχία κλονίζεται! Το μεγάλο «όπλο» της βασίλισσας Ελισάβετ για να μείνει το Στέμμα ζωντανό

Η βασίλισσα Ελισάβετ μετακομίζει τον William και την Kate και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο

DPG Network