Θα ξαναδούμε τη Meghan Markle με μαγιό στο blog της; Η κίνηση που προκάλεσε ενθουσιασμό

Πατούλια Κατερίνα
Θα ξαναδούμε τη Meghan Markle με μαγιό στο blog της; Η κίνηση που προκάλεσε ενθουσιασμό

Η πιθανότητα το Tig, το blog της Meghan Markle να βρεθεί στον αέρα, είναι πια μεγάλη.

Όταν το 2017, η Meghan Markle αποχαιρετούσε τους αναγνώστες του προσωπικού της blog, Tig, η σχέση της και ο αρραβώνας με τον πρίγκιπα Harry είχε ήδη δρομολογηθεί.

Η Markle με την είσοδο στην βασιλική οικογένεια της Βρετανίας έπρεπε να απαρνηθεί την life style ζωή της όπως την γνώριζε, να απενεργοποιήσει τον λογαριασμό της στο Instagram και να κλείσει το αγαπημένο της blog.

Τig is back;

Σύμφωνα με την Mail, οι δικηγόροι της Markle έκαναν νέα αίτηση για ανανέωση του trademark για το Tig και συγκεκριμένα η Majorie Witter Norman, δικηγόρος στο L.A, η οποία εκπροσωπεί την φίρμα Frim Fram Inc και συνδέεται με τον μάνατζερ της 40χρονης δούκισσας, Andrew Meyer.

Η ανανέωση του σήματος του Tig φαίνεται πως έγινε τον Ιούλιο του 2021 και η ιστορία του Tig ξεκίνησε το μακρινό 2014, από την αγάπη που έτρεφε η Markle στο κόκκινο κρασί Tinganello.

Αυτός είναι ο λόγος που η Kate Middleton ξεπέρασε σε δημοφιλία τη Meghan Markle

«Την πρώτη φορά που το γεύτηκα επιτέλους κατανόησα τι εννοούσαν οι άνθρωποι όταν μιλούσαν για το σώμα, την υφή, το τελείωμα του κρασιού. The Tig ήταν το ψευδώνυμό μου, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό, δεν ήταν μόνο το κρασί, ήταν τα πάντα», είχε πει η Markle στο People τότε, περιγράφοντας τις σκέψεις που την οδήγησαν στο να φτιάξει το blog της, στο οποίο μιλούσε για όλα: ταξίδια, συνταγές ακόμα και το πώς είναι να είσαι single στα 36 σου ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τι θέλει να κάνει η Markle με το Tig;

Στο podcast Pod Save the Queen, o royal σχολιαστής, Russell Myers, εξήγησε τις σκέψεις πίσω από την κίνηση αυτή της Markle.



«Στο tig η Meghan έβαζε όλες τις πτυχές της ζωής της, είχε συνταγές και ταξίδια αλλά την ίδια στιγμή μιλούσε για σοβαρά θέματα, τον φεμινισμό, τον ακτιβισμό, την πνευματική υγεία. Οι άνθρωποι όμως θα θέλουν να μάθουν και για τη ζωή της σήμερα, οπότε αν το δοκιμάσει πάλι, θα έχει ασύλληπτη επιτυχία, οπότε γιατί να μην το κάνει», τόνισε ο exprert.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι 3 απαράβατοι κανόνες της Kate Middleton για την ανατροφή των παιδιών

Η βασίλισσα Ελισάβετ σημείωσε νέο ρεκόρ και άφησε πίσω της την Kate Middleton