«Άφαντοι» Harry και Meghan - Ούτε μία ανάρτηση για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Ελισάβετ

Νατάσσα Σχοινά
«Άφαντοι» Harry και Meghan - Ούτε μία ανάρτηση για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Ελισάβετ

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει καμία αναφορά στα 70 χρόνια της βασίλισσας.

Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, η βασίλισσα Ελισάβετ έκλεισε επίσημα και με ακρίβεια 70 χρόνια στον βασιλικό θρόνο της Αγγλίας από όταν ανέλαβε τα ηνία μετά τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα της, βασιλιά Γεωργίου VI. Την ώρα, όμως, που όλοι θα έπρεπε να ασχολούνται (σχεδόν) αποκλειστικά με το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της, η ημέρα «σκεπάστηκε» από μία εντελώς απρόσμενη δήλωση, κατά την οποία εξέφρασε την επιθυμία της η Camilla να γίνει βασίλισσα όταν έρθει η ώρα ο Κάρολος να ανέβει στον θρόνο. Ένα γεγονός που μάλλον το κοινό δεν εκτίμησε ιδιαίτερα, αφού ανέκαθεν η δεύτερη σύζυγος του πρίγκιπα δεν ήταν η αδυναμία του, ειδικά μετά το τρίγωνο με την πριγκίπισσα Diana και την ψυχολογική κατάσταση στην οποία την υπέβαλε.



Όπως και να έχει το θέμα, βέβαια, τα 70 χρόνια της Ελισάβετ στον θρόνο είναι ένα μεγάλο γεγονός και περιμένεις τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να εμφανιστούν ή να τοποθετηθούν με κάποιον τρόπο, αν η παρουσία τους δεν είναι εφικτή. Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, ωστόσο, τηρούν σιγή ιχθύος.

harry meghan elizabeth jubilee6

Meghan και Harry δεν έκαναν ούτε μία ανάρτηση

Από τότε που ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποφάσισαν να παραιτηθούν από senior μέλη της βασιλικής οικογένειας και να μετακομίσουν στην Αμερική, έκλεισαν και τον βασιλικό τους λογαριασμό στο Instagram. Όποιες ανακοινώσεις προέκυπταν στην πορεία, όπως αυτές που σχετίζονταν με τη Lilibet, δημοσιεύονταν στην ιστοσελίδα του «Archewell», του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος που στήθηκε στο όνομα του πρωτότοκου γιου τους, Archie.

Θα περίμενε, λοιπόν, κανείς πως το ζευγάρι θα έκανε κάποια σχετική με το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Ελισάβετ ανακοίνωση στο εν λόγω site, όμως, δεν ανέβηκε τίποτα. Ούτε ένα μικρό κείμενο έστω για τα τυπικά. Η τελευταία ανάρτηση που έχουν κάνει τοποθετείται στις 15 Νοεμβρίου και αφορά στη λανθασμένη πληροφόρηση στο Internet. Οι πληροφορίες, μάλιστα, θέλουν τους δυο τους να απέχουν από φυσικές παρουσίες κατά τους εορτασμούς, καθώς η βασίλισσα δε θέλει να στραφεί αλλού η προσοχή αυτήν την περίοδο.

harry meghan elizabeth jubilee4

Θα επιστρέψουν στην Αγγλία για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Ελισάβετ;

Οι απόψεις διίστανται σχετικά με το αν το ζευγάρι που αποστάτησε από τη βασιλική πραγματικότητα πρόκειται να κάνει κάποια εμφάνιση για τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου. Αν και κάποιες πληροφορίες θέλουν την Ελισάβετ να μην επιθυμεί την παρουσία τους ώστε να μην την επισκιάσουν, ο βασιλικός δημοσιογράφος Russell Myers μίλησε στο podcast «Pod Save The Queen» και είπε πως το σενάριο επίσκεψής τους δεν είναι και τόσο απίθανο.

«Είναι πιθανό να δούμε τον Harry πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο για κάποιους από τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου. Σίγουρα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στα Invictus Games, που είναι άλλη μία ευκαιρία να επιστρέψουν», είπε ο Myers.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε το πρώτο της party για τα 70 χρόνια της στον θρόνο

Θα ξαναδούμε τη Meghan Markle με μαγιό στο blog της; Η κίνηση που προκάλεσε ενθουσιασμό

H βασίλισσα Ελισάβετ επιθυμεί η Camilla να στεφθεί βασίλισσα μετά τον θάνατό της