Ο πρίγκιπας Κάρολος δε θέλει να βλέπει τον Andrew στα μάτια του! Νέες αποκαλύψεις στο φως

Ιωάννα Τζανή
Ο πρίγκιπας Κάρολος δε θέλει να βλέπει τον Andrew στα μάτια του! Νέες αποκαλύψεις στο φως

Ο πρίγκιπας Κάρολος απαιτεί από τον πρίγκιπα Andrew να μείνει μακριά από το Κάστρο του Ουίνδσορ, ενόψει της δίκης με τη Virginia Giuffre.

Καμία σχέση φαίνεται πως δε θέλει να έχει ο πρίγκιπας Κάρολος με τον αδερφό του Andrew, καθώς του έχει ζητήσει να μείνει μακριά από το οπτικό του πεδίο, αλλά και από το Κάστρο του Ουίνδσορ, ενόψει της δίκης στη Νέα Υόρκη για τη σεξουαλική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας ένιωσε εξαπατημένος, καθώς ο αδερφός του τον διαβεβαίωσε πριν από τρία χρόνια ότι οι φήμες γύρω από τη Virginia Giuffre, τη γυναίκα που κατηγόρησε τον Andrew για σεξουαλική κακοποίηση ενώ ήταν ανήλικη, και τον παιδόφιλο Jeffrey Epstein, θα λάμβαναν τέλος.

prince andrew daughters7

Ο πρίγκιπας Andrew τρέμει για την τύχη της Βεατρίκης και της Ευγενίας όταν η Ελισάβετ πεθάνει

Ωστόσο, όχι μόνο δεν έγινε κάτι τέτοιο, αλλά οι μαρτυρίες για την άσεμνη και κακή συμπεριφορά του πρίγκιπα Andrew διαδέχονται η μία την άλλη το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα το Παλάτι να θέλει να τον κρατήσει όσο το δυνατόν πιο μακριά από την οικογένεια.



Ο δούκας του Γιορκ δεν έχει εντοπιστεί κοντά στο κάστρο από τον περασμένο μήνα που η μητέρα του, βασίλισσα Ελισάβετ, του αφαίρεσε τους βασιλικούς τίτλους, ενώ θα μπορούσε ακόμη και να αποκλειστεί από τη Βασιλική Στοά όπου ζει με την πρώην σύζυγό του Sarah Ferguson, όταν ο πρίγκιπας Κάρολος γίνει βασιλιάς.

Μια βασιλική πηγή είπε στο The Sun: «Ο Κάρολος θέλει τον Andrew εκτός οπτικού πεδίου και δε θέλει να υπάρξει ξανά φωτογραφία που να τον απεικονίζει. Τον έχουν προειδοποιήσει να έχει σκυμμένο το κεφάλι. Ο Κάρολος δε θέλει ο Andrew να φωτογραφίζεται κάθε δεύτερη μέρα δείχνοντας χαρούμενος και χαλαρός».

Πρώην μασέρ του πρίγκιπα Andrew τον κατηγορούν για σεξιστική συμπεριφορά

Οι αποκαλύψεις και οι μαρτυρίες για την ανάρμοστη συμπεριφορά του πρίγκιπα Andrew συνεχίζονται, με την πρώην θεραπεύτρια μασάζ του 61χρονου να ισχυρίζεται ότι ήθελε πάντα περισσότερα από ένα απλό μασάζ.

Η Emma Gruenbaum εργάστηκε ως θεραπεύτρια αθλητικού μασάζ στο Wentworth Club στο Surrey στις αρχές του 2005, όταν άρχισε να κάνει θραπευτικό μασάζ στην πρώην σύζυγο του Andrew, Sarah Ferguson, ενώ η πρώτη συνάντησή της με τον δούκα ήταν εκείνο το καλοκαίρι. Συνολικά, η μασέρ τον επισκέφθηκε έξι φορές εκείνο το έτος.


https://www.instagram.com/p/CYrkVzzM1C8

Η 50χρονη δήλωσε ότι έλαβε για πρώτη φορά μια κλήση από την προσωπική γραμματέα του, που την προσκάλεσε στη Βασιλική Στοά, ενώ την ώρα που προσπαθούσε να φτιάξει το κρεβάτι του μασάζ, άκουσε τη φωνή του Andrew από πίσω της να της κάνει άσεμνα και σεξιστικά σχόλια για μέρη του σώματός της.

Η ίδια ισχυρίστηκε ότι ο δούκας προσπαθούσε να την αγκαλιάσει μετά από κάθε συνεδρία μασάζ στη Βασιλική Στοά και πάντα επέμενε να είναι γυμνός, χωρίς πετσέτα.



Και δεν είναι η μόνη μασέρ που κατηγορεί τον Andrew για άσεμνη συμπεριφορά. Η Monique Giannelloni ισχυρίστηκε ότι το 2000 ένας παρκαδόρος τής έδειξε την κρεβατοκάμαρα του Andrew στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και μόλις μπήκε μέσα, είδε τον 61χρονο να βγαίνει γυμνός από το μπάνιο.

«Όταν μπήκα στο δωμάτιο για να του κάνω μασάζ, έβγαλε τη ρόμπα του και ήταν γυμνός. Δεν το περίμενα αυτό γιατί προφανώς επρόκειτο για ένα άτομο υψηλού προφίλ και ήμουν πολύ αγχωμένη. Σοκαρίστηκα λίγο που τον είδα χωρίς ρούχα, αλλά συνήθως είναι επιλογή του πελάτη αν θέλει να είναι γυμνός ή να κρατήσει κάτι για να προστατεύσει τη σεμνότητά του», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Andrew αναμένεται να βρεθεί σε δίκη στις ΗΠΑ, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες της Virginia Giuffre, το διάστημα ανάμεσα στον Σεπτέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η άγνωστη διαμάχη του πρίγκιπα Andrew με τον Κάρολο για μία... τουαλέτα και η παρέμβαση της Ελισάβετ

Πρίγκιπας Andrew: Κι άλλες αποκαλύψεις έρχονται στο φως! «Είναι ένας φρικτός, άσχημος άντρας»