Μετά τον πρίγκιπα Κάρολο, θετική και η σύζυγός του Καμίλα στον κορονοϊό

Ιωάννα Τζανή
Μετά τον πρίγκιπα Κάρολο, θετική και η σύζυγός του Καμίλα στον κορονοϊό

Το Παλάτι επιβεβαίωσε αυτό που όλοι φοβόμασταν.

Λίγες ημέρες αφότου ο πρίγκιπας Κάρολος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, το Παλάτι ανακοίνωσε νωρίς το πρωί της Δευτέρας (14/2) ότι η σύζυγός του, Καμίλα, νοσεί επίσης από Covid-19.

Σε μια σύντομη δήλωσή του, εκπρόσωπος του Clarence House είπε:

«Η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα, η Δούκισσα της Κορνουάλης, βρέθηκε θετική στον Covid-19 και βρίσκεται σε καραντίνα. Συνεχίζουμε να ακολουθούμε τις κυβερνητικές οδηγίες».

karolos covid5

Ο πρίγκιπας Κάρολος είναι ξανά θετικός στον κορονοϊό λίγες ώρες μετά από έξοδο χωρίς μάσκα

Η 74χρονη έχει κάνει τα δύο εμβόλια κατά του κορονοϊού, καθώς και την τρίτη αναμνηστική δόση.

Το πιθανότερο είναι η Καμίλα να κόλλησε από τον σύζυγό της, πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό στις 10 Φεβρουαρίου.

camilla

Όταν κυκλοφόρησε η είδηση ​​της διάγνωσης του 73χρονου δούκα, αποκαλύφθηκε ότι είχε περάσει χρόνο με τη βασίλισσα Ελισάβετ τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο η μητέρα του δεν έχει παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα μέχρι στιγμής.

H βασίλισσα Ελισάβετ επιθυμεί η Camilla να στεφθεί βασίλισσα μετά τον θάνατό της

Η δυσάρεστη είδηση ότι η ​​Καμίλα νοσεί με Covid-19 έρχεται εννέα ημέρες αφότου η 95χρονη βασίλισσα Ελισάβετ ανακοίνωσε ότι θέλει η νύφη της να ονομαστεί Βασιλική Σύζυγος όταν έρθει η ώρα που ο Κάρολος θα γίνει μονάρχης.



«Και όταν, στο πλήρωμα του χρόνου, ο γιος μου Κάρολος γίνει βασιλιάς, ξέρω ότι θα δώσετε και στη σύζυγό του Καμίλα την ίδια υποστήριξη που μου δώσατε. Είναι ειλικρινής μου επιθυμία, όταν έρθει η ώρα, η Καμίλα να ονομάζεται Βασιλική Σύζυγος καθώς συνεχίζει το βασιλικό της έργο», ανέφερε χαρακτηριστικά η βασίλισσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H βασίλισσα Ελισάβετ επιθυμεί η Camilla να στεφθεί βασίλισσα μετά τον θάνατό της

Το κοινό δε θέλει η Camilla να ονομαστεί «Βασιλική Σύζυγος» - Ο προσβλητικός τίτλος που της δίνεται