Η Meghan Markle δεν έχει καμία όρεξη να επιστρέψει στη Βρετανία

Πατούλια Κατερίνα
Η Meghan Markle δεν έχει καμία όρεξη να επιστρέψει στη Βρετανία

O πρίγκιπας Harry θέλει να επιστρέψει με τα παιδιά του στη Βρετανία αλλά η Meghan δεν φαίνεται να καίγεται και πολύ.

Στα μέσα Ιανουαρίου 2022, o πρίγκιπας Harry, ο 37χρονος γιος της Diana, εξήγησε μέσω των δικηγόρων του πως δεν θα επιστρέψει στην πατρίδα του τη Βρετανία αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημά του για έξτρα ασφάλεια της οικογένειάς του και ξεκαθάρισε με κάθε δυνατό τρόπο πως θέλει να γυρίσει αλλά θα φτάσει μέχρι και σε δίκη για να επιστρέψει με ασφάλεια.

O Ηarry θέλει να πάει στο Λονδίνο, η Meghan δεν ψήνεται!

«Ο πρίγκιπας Χάρι κληρονόμησε έναν κίνδυνο για την ασφάλεια τού για μια ζωή,από τη τη γέννησή του. Παραμένει έκτος στη σειρά για τον θρόνο, υπηρέτησε δύο περιοδείες στο Αφγανιστάν και τα τελευταία χρόνια η οικογένειά του έχει υποβληθεί σε καλά τεκμηριωμένες νεοναζιστικές και εξτρεμιστικές απειλές. Ο ρόλος του στο Ίδρυμα μπορεί να άλλαξε αλλά το προφίλ του ως μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν έχει αλλάξει, ούτε και οι απειλές κατά του ίδιου και της οικογένειάς του. Ο στόχος του πρίγκιπα Harry ήταν πάντα απλός, να μπορεί να διασφαλίσει την ασφάλεια του ίδιους και της οικογένειάς του όσο θα βρίσκεται στη Βρετανία, ώστε τα παιδιά του να γνωρίσουν την πατρίδα του. Η Βρετανία θα είναι πάντα το σπίτι του πρίγκιπα Harry και η χώρα που θέλει να ρίναι η γυναίκα και τα παιδιά του ασφαλείς. Με την έλλειψη προστασίας από την αστυνομία, αυτό μπορεί να γίνει μόνο με προσωπικό ρίσκο. Ο Harry πιστεύει πως με αυτή την αίτηση, περίπου δύο χρόνια χωρίς την ύπαρξη προστασίας στη Βρετανία για τον ίδιο, θα ξεκαθαρίσει την υπόθεση», έγραφε η ανακοίνωση του Harry αλλά φαίνεται πως η σύζυγός του δεν καίγεται να επιστρέψει.

Χαμένη υπόθεση η Βρετανία

Ο Tom Bower, royal σχολιαστής, μίλησε για την δούκισσα του Sussex και υποστήριξε στην εφημερίδα Sun, πως η Markle δεν έχει καμία πρόθεση να επιστρέψει, μιας και θεωρεί την Βρετανία χαμένη υπόθεση.

Ο ειδικός τόνισε πως δουλεύει πάνω σε μια βιογραφία της Markle και εξήγησε πως ο βασικός μελλοντικός στόχος της Meghan είναι άγνωστος αυτή τη στιγμή αλλά πιθανότατα θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική στις ΗΠΑ.



«Άφαντοι» Harry και Meghan - Ούτε μία ανάρτηση για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Ελισάβετ

Όπως τόνισε ο Bower, μπορεί η δημοφιλία της Markle στη Βρετανία να έπεσε μετά την παραίτηση αλλά το τριήμερο ταξίδι στη Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο ήταν απόλυτα επιτυχημένο.

Ο ίδιος royal ειδικός ήταν εκείνος που αποκάλυψε πως η Καμίλα αποκαλούσε σουσουράδα την Markle και πρόβλεψε πως η σύζυγος του Harry θα τους βάλει σε μπελάδες.

Πριν το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, ο Harry θα έπρεπε να εμφανιστεί στο μνημόσυνο ενός έτους από την απώλεια του Φίλιππου.

Για το πλατινένιο Ιωβηλαίο, οι Sussexes τήρησαν σιγή, ενώ ο Harry, μίλησε πρόσφατα για τον αγώνα της μητέρας του κατά του Aids.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε το πρώτο της party για τα 70 χρόνια της στον θρόνο

Θα ξαναδούμε τη Meghan Markle με μαγιό στο blog της; Η κίνηση που προκάλεσε ενθουσιασμό

H βασίλισσα Ελισάβετ επιθυμεί η Camilla να στεφθεί βασίλισσα μετά τον θάνατό της