Θετική στον κορονοϊό η βασίλισσα Ελισάβετ - Έχει ήπια συμπτώματα

Ιωάννα Τζανή
Θετική στον κορονοϊό η βασίλισσα Ελισάβετ - Έχει ήπια συμπτώματα

Μετά τον πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα, θετική και η βασίλισσα.

Θετική στον κορoνοϊό βρέθηκε η βασίλισσα Ελισάβετ και σύμφωνα με το παλάτι του Μπάκιγχαμ, η 95χρονη έχει ελαφρά συμπτώματα και θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά της.

Η βασίλισσα φαίνεται πως κόλλησε από τον γιο της, πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός μία εβδομάδα αφού είχε επισκεφθεί τη μητέρα του.

charles camilla

Μετά τον πρίγκιπα Κάρολο, θετική και η σύζυγός του Καμίλα στον κορονοϊό

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, εκτός από την 95χρονη βασίλισσα Ελισάβετ, κόλλησε και τη γυναίκα του, Καμίλα, η οποία ανακοινώθηκε στις 14 Φεβρουαρίου ότι νοσεί κι εκείνη με Covid-19.


https://www.instagram.com/p/CaFWpBUMmb8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ανακοίνωση του Παλατιού για τη βασίλισσα Ελισάβετ:

«Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επιβεβαιώνουν ότι η βασίλισσα βρέθηκε σήμερα θετική στην Covid. Η μεγαλειότητά της αντιμετωπίζει ήπια συμπτώματα κρυολογήματος, αλλά αναμένει να συνεχίσει τις υποχρεώσεις στο Ουίνδσορ την ερχόμενη εβδομάδα. Θα συνεχίσει να λαμβάνει ιατρική φροντίδα και θα ακολουθήσει όλες τις κατάλληλες οδηγίες», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.



Η ανακοίνωση έγινε μόλις λίγες εβδομάδες αφότου η βασίλισσα, η μακροβιότερη μονάρχης της Βρετανίας, έκλεισε 70 χρόνια στον βρετανικό θρόνο, ενώ θα υπάρξουν τέσσερις ημέρες εθνικών εκδηλώσεων για να τιμήσουν το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της τον Ιούνιο.

Η υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ βρίσκεται στο προσκήνιο από τον περασμένο Οκτώβριο, καθώς είχε περάσει μια νύχτα στο νοσοκομείο για αδιευκρίνιστο λόγο και έλαβε σύσταση από τους γιατρούς να ξεκουραστεί. Επομένως, η είδηση ότι κόλλησε κορονοϊό είναι ιδιαίτερα ανησυχητική, παρόλο που προς το παρόν το περνάει ελαφριά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο πρίγκιπας Κάρολος είναι ξανά θετικός στον κορονοϊό λίγες ώρες μετά από έξοδο χωρίς μάσκα

H βασίλισσα Ελισάβετ επιθυμεί η Camilla να στεφθεί βασίλισσα μετά τον θάνατό της