Τι κρύβει η ακύρωση σύσκεψης της βασίλισσας Ελισάβετ στα ξαφνικά; Η εξέλιξη της υγείας της

Κατερίνα Μπούσιου
Τι κρύβει η ακύρωση σύσκεψης της βασίλισσας Ελισάβετ στα ξαφνικά; Η εξέλιξη της υγείας της

H Salma Hayek έστειλε ευχές στην βασίλισσα και φωτογραφήθηκε κάτω από το πορτραίτο της. Τι συμβαίνει με την υγεία της Ελισάβετ;

Eίναι η τρίτη μέρα που νοσεί από Covid 19 η βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά δεν υπάρχει ακόμη εφησυχασμός για την υγεία της. Η ανησυχία υπάρχει ακόμη, όπως και οι χιλιάδες ευχές από επώνυμους και μη για την ανάρρωση της. Ανάμεσα σε αυτές και η διάσημη Μεξικανή ηθοποιός Salma Hayek, η οποία όχι μόνο φωτογραφήθηκε κάτω από ένα πορτραίτο της, αλλά της ευχήθηκε στα αγγλικά και στα ισπανικά.


https://www.instagram.com/p/CaPd7WsD8BQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Συναγερμός στο παλάτι

Η βασίλισσα παρά το γεγονός πως είχε ανακοινωθεί πως περνά την περιπέτεια με την υγεία της με συμπτώματα ενός μέτριου κρυολογήματος, αφού είναι τριπλά εμβολιασμένη και πως ακολουθούσε ένα light πρόγραμμα, χωρίς προσωπικές επαφές αλλά μέσω βιντεοκλήσεων, σήμερα ακύρωσε μία προγραμματισμένη της σύσκεψη που θα γινόταν με αυτό τον τρόπο. Άγνωστο παραμένει, αν θα πραγματοποιήσει και την αυριανή, καθιερωμένη σύσκεψή της με τον πρωθυπουργό της χώρας Μπόρις Τζόνσον. Αυτό από μόνο του προκάλεσε έναν νέο κύκλο φημολογίας, αλλά σε όλους τους τόνους, επίσημους και ανεπίσημους, το Παλάτι, λέει προς τους δημοσιογράφους ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για να δημιουργούνται θλιβερά σενάρια.



Και για να διαλύσει κάθε υποψία, διέρρευσε και την πληροφορία, πως η Ελισάβετ είναι σε τέτοια κατάσταση, όπου μπόρεσε να δει ιππικό αγώνα από την τηλεόραση της, στο παλάτι του Windsor και να πανηγυρίσει την νίκη ενός δικού της αλόγου, του Κincardine. Παρόλα αυτά, όμως μαζί με την βασίλισσα Ελισάβετ νοσούν και αρκετά μέλη του προσωπικού της, επίσης όμως τριπλά εμβολιασμένα και με ήπια συμπτώματα.



Επειδή βέβαια όλοι επιγκεντρώθηκαν στην υγεία της βασίλισσας, κάπως ξεχάσαμε την υγεία του πρίγκηπα Κάρολου, ο οποίος επίσης νοσούσε και ίσως μετά την συνάντηση τους πριν δέκα ημέρες, ευθύνεται και για την μετάδοση στη μητέρα του. Ο Κάρολος έχει αναρρώσει ωστόσο και είναι έτοιμος να επανέλθει στα καθήκοντά του. Σήμερα έκανε και μία ανάρτηση για να τιμήσει την μνήμη του νεαρού Jamal Edwards, γνωστού βρετανού μουσικού παραγωγού και ιδιοκτήτη ιντερνετικής πλατφόρμας, ο οποίος είχε συνεργαστεί και με ένα από τα φιλανθρωπικά ιδρύματα, τα οποία έχει στην επιστασία του, ο πρίγκηπας.


https://www.instagram.com/p/CaPK988AiL6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι θα συμβεί αν φύγει από την ζωή η βασίλισσα Ελισάβετ; Οι βρετανοί είναι οργανωμένοι για όλα

Ανησυχία για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ: Το viral μήνυμα στο Twitter (photo)

Θετική στον κορονοϊό η βασίλισσα Ελισάβετ - Έχει ήπια συμπτώματα