Meghan Markle και Πρίγκιπας Harry τιμήθηκαν στα NAACP Image Awards: «Αισθανόμαστε πολύ περήφανοι»

Meghan Markle και Πρίγκιπας Harry τιμήθηκαν στα NAACP Image Awards: «Αισθανόμαστε πολύ περήφανοι»

«Οι ζωές μας ενώθηκαν για έναν λόγο», είπε ο Δούκας του Sussex την ώρα που έλαβε το βραβείο του Προέδρου στα NAACP Image Awards μαζί με τη Meghan το Σάββατο (26/2).

Σάββατο 26/2/2022. Μια μέρα που σίγουρα η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry θα θυμούνται για πολύ καιρό. Κι αυτό, γιατί το ζευγάρι εμφανίστηκε στη σκηνή των NAACP Image Awards για να παραλάβει το βραβείο του Προέδρου σε αναγνώριση των εξαιρετικών επιτευγμάτων και των ξεχωριστών δημόσιων παροχών τους μέσω του Archewell Foundation.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα NAACP Image Awards είναι μια ετήσια τελετή απονομής βραβείων που διοργανώνεται από την Εθνική Ένωση για την Πρόοδο των Έγχρωμων Ανθρώπων με έδρα τις ΗΠΑ.

harry meghan eugenie jack69

Μπορεί η Meghan & ο Harry να είναι στην Αμερική αλλά ένα ζευγάρι τους είπε όσα γίνονται στο παλάτι

Η εμφάνιση του ζευγαριού on stage και η κοινωνική βοήθεια που έχει παράσχει το Ίδρυμα Archewell

Με εντυπωσιακά outfits έγχρωμων σχεδιαστών μόδας (συμβολική κίνηση) εμφανίστηκαν στη σκηνή των NAACP Image Awards ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex. Ο Πρίγκιπας Harry φορούσε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι, Ozwald Boteng, ενώ η Meghan Markle επέλεξε για την περίσταση ένα μπλε, one shoulder φόρεμα του Οίκου Christopher John Rogers.


https://www.instagram.com/p/Cadzy5RAY7a/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κατά τη διάρκεια του λόγου του ζευγαριού, ο Harry ευχαρίστησε την κοινότητα των έγχρωμων που τον υποδέχθηκαν τόσο ζεστά, ενώ η Meghan – που είχε μαζί της και τη μητέρα της, Doria Ragland- είπε ότι δεν θα μπορούσε να αισθάνεται πιο περήφανη.

«Με γεμίζει έμπνευση να σκέφτομαι την κληρονομιά των Image Awards, τα οποία ξεκίνησαν λίγο μετά την ψήφιση του νόμου για τα πολιτικά δικαιώματα το 1964 και για το δικαίωμα ψήφου το 1965», είπε η Meghan Markle όταν ανέβηκε στη σκηνή.



Και πρόσθεσε: «Σήμερα, μπορούμε να συνεχίσουμε αυτήν την κληρονομιά αποκαθιστώντας την ομοσπονδιακή προστασία των εκλογών στη χώρα μας και εκπληρώνοντας το έργο κολοσσών των πολιτικών δικαιωμάτων, όπως ο αείμνηστος John Lewis».

Η αναφορά στο λαό της Ουκρανίας

Κατά τη διάρκεια του λόγου του, ο Πρίγκιπας Harry αναφέρθηκε και στον ουκρανικό λαό που βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές τις τελευταίες μέρες. «Πριν ξεκινήσω, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον λαό της Ουκρανίας, που επειγόντως χρειάζεται τη συνεχή στήριξή μας ως παγκόσμια κοινότητα».



Και συνέχισε: «Επαναλαμβάνω την τεράστια ευγνωμοσύνη για απόψε, τόσο για αυτό το βραβείο όσο και για αυτήν την κοινότητα που με καλωσόρισε τόσο θερμά. Νομίζω ότι είναι ασφαλές να πούμε ότι προέρχομαι από ένα πολύ διαφορετικό υπόβαθρο από την απίστευτη σύζυγό μου, ωστόσο οι ζωές μας ενώθηκαν για έναν λόγο. Μοιραζόμαστε μια δέσμευση για μια ζωή προσφοράς, μια ευθύνη για την καταπολέμηση της αδικίας και την πίστη ότι όλα αυτά που συχνά παραβλέπονται είναι τα πιο σημαντικά για να ακουστούν».

Η Meghan είπε μετέπειτα: «Και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη που κάνουμε αυτή τη δουλειά μαζί. Μετακομίσαμε στην Καλιφόρνια, την πατρίδα μου, λίγο πριν από τη δολοφονία του George Floyd. Για την έγχρωμη Αμερική, αυτά τα εννέα λεπτά και 29 δευτερόλεπτα ξεπέρασαν τον χρόνο. Τους μήνες που ακολούθησαν, καθώς ο σύζυγός μου και εγώ μιλούσαμε με την κοινότητα για τα πολιτικά δικαιώματα, δεσμευτήκαμε- και η οργάνωσή μας, Archewell- να φωτίσουμε αυτούς που προάγουν τη φυλετική δικαιοσύνη και την πρόοδο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ