Το μυστικό σχέδιο του Harry και της Meghan για επιστροφή στη βασιλική οικογένεια

Πατούλια Κατερίνα
Το μυστικό σχέδιο του Harry και της Meghan για επιστροφή στη βασιλική οικογένεια

Τι θα συμβεί όταν φύγει από τη ζωή η Ελισάβετ; Ποιο σχέδιο οργανώνει μυστικά ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle.

Μια πληροφορία του royal συγγραφέα Tom Quinn, ήταν αρκετή για να βάλει φωτιά στις σχέσεις των Sussexes με το Παλάτι για μια ακόμα φορά.

Φαίνεται λοιπόν πως ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle επιθυμούν να επιστρέψουν στο Παλάτι με ένα δικό τους πλάνο και με ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Το πλάνο των Sussexes

Harry και Meghan θα γυρίσουν ως part -time εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όταν τα γηραιότερα μέλη θα φύγουν από τη ζωή. Τουλάχιστον αυτή την πληροφορία μετέφερε στον royal σχολιαστή πηγή από το περιβάλλον των Sussexes:

«Το ενδιαφέρον πράγμα που μου μετέφεραν είναι πως τόσο ο Harry, όσο και η Megha πιστεύουν πως όταν οι πιο μεγάλοι royals φύγουν από τη ζωή, η Ελισάβετ δηλαδή, θα μπορούν με τον Κάρολο ως βασιλιά, να επιστρέψουν σε μια part time ζωή ως εργαζόμενα μέλη, ακριβώς όπως το ήθελαν να συμβεί το 2020».

Τι θα συμβεί αν φύγει από την ζωή η βασίλισσα Ελισάβετ; Οι βρετανοί είναι οργανωμένοι για όλα



Ο Harry με την οικογένειά του, θα μπορεί να πετύχει να είναι έξι μήνες τον χρόνο στο Λονδίνο ως εργαζόμενο μέλος και ο Κάρολος θα είναι σίγουρα πιο διαλλακτικός στις αποφάσεις για την ασφάλεια του ίδιου και των εγγονιών του.

«Αυτό είναι κάτι που η βασίλισσα δεν θα επέτρεπε ποτέ, αλλά οι Sussexes ελπίζουν πως με τον Κάρολο στον θρόνο, που είναι ο μπαμπάς του Harry άλλωστε, θα πάρουν αυτό που θέλουν», τόνισε ο ειδικός.

Ένας άλλος royal ειδικός, ο Dickie Arbiter, τονίζει πως το κοινό δεν θα επέτρεπε κάτι τέτοιο, τη στιγμή που οι γέφυρες με τους Sussexes έχουν πια κοπεί και τη στιγμή που το σχέδιο αυτό το αρνήθηκε από την πρώτη στιγμή η βασίλισσα το 2020.

Όλα θα εξαρτηθούν βέβαια από το βιβλίο για τη ζωή του, που θα εκδώσει ο Harry και τα όσα θα αποκαλύπτει σε αυτό ο 37χρονος πρίγκιπας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανησυχία για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ: Το viral μήνυμα στο Twitter (photo)

Θετική στον κορονοϊό η βασίλισσα Ελισάβετ - Έχει ήπια συμπτώματα

Θα προλάβει η Ελισάβετ να γνωρίσει τη Lilibet; Η Ευγενία πάντως τα κατάφερε