Το παρατσούκλι του Καρόλου για την Camilla λέει πολλά για τη σχέση τους

Νατάσσα Σχοινά
Το παρατσούκλι του Καρόλου για την Camilla λέει πολλά για τη σχέση τους
Το έγραφε πάνω στο βραχιόλι που βρήκε η πριγκίπισσα Diana.

Ακόμα και η πραγματικότητα των royals να μην είναι της αρεσκείας σου, το love story του πρίγκιπα Καρόλου με την Camilla Parker Bowles σού είναι γνωστό. Άλλωστε, πέρα από την έντονη φημολογία που υπήρχε για τη σχέση τους ακόμα και κατά τη διάρκεια του γάμου του με την πριγκίπισσα Diana, η ίδια η Lady D. είχε φροντίσει να επιβεβαιώσει όλα όσα είχε ο κόσμος στο μυαλό του με την περίφημη συνέντευξη στο BBC, όπου είχε χαρακτηριστικά πει πως «υπήρχαν τρεις στον γάμο» της.

Πλέον, τα πράγματα έχουν πάρει έναν τέτοιο δρόμο που η Camilla προορίζεται για μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας, ενώ αυτή που της εγκρίνει και της δίνει τον τίτλο της «Βασιλικής Συζύγου» είναι η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία φαίνεται πως πια έχει καταλάβει το πόσο βαθιά είναι η αγάπη που τρέφει για εκείνη ο γιος της.



Το παρατσούκλι του πρίγκιπα Καρόλου στην Camilla

Μέσα στα ζευγάρι, πάντα υπάρχουν παρατσούκλια. Από τα πιο cute μέχρι τα πιο αστεία και, καθώς φαίνεται, η βασιλική οικογένεια δεν αποτελεί εξαίρεση. Σύμφωνα με το Express, η contributing editor και ιστορικός Sally Bedell Smith μίλησε στο podcast του Royally Obsessed και αποκάλυψε πώς αποκαλεί ο Κάρολος τη σύζυγό του μέσα από ένα βραχιόλι που της έκανε δώρο.

«Ήταν ένα πολύ απλό βραχιόλι, ένα μικρό χρυσό βραχιόλι με έναν μπλε δίσκο πάνω του. Απλώς έλεγε ‘GF’ και ‘GF’ σήμαινε ‘Girl Friday’. Έτσι την αποκαλούσε χιουμοριστικά. Απλώς σήμαινε ότι ήταν μία συντροφιά του, η βοηθός του. Θα μπορούσε να σημαίνει κι ότι ήταν το κορίτσι της Παρασκευής, αλλά το ‘Girl Friday’ συνήθως αναφέρεται σε κάποιον που κάνει τα πάντα. Μπορούσε να τον βοηθάει με πράγματα και ήταν αξιόπιστη. Η Camilla σίγουρα ταίριαζε σε αυτήν την περιγραφή», είπε η Smith.

prince charles camilla parker bowles relationship3

Το εν λόγω βραχιόλι φαίνεται πως ήταν εκείνο που ανακάλυψε η Diana λίγο πριν τον γάμο της με τον Κάρολο και που την έκανε τότε να σκεφτεί πως η σχέση τους ήταν καταδικασμένη να αποτύχει, αφού υπήρχε ένας άλλος εμπλεκόμενος άνθρωπος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο πρίγκιπας Κάρολος είναι ξανά θετικός στον κορονοϊό λίγες ώρες μετά από έξοδο χωρίς μάσκα

Μετά τον πρίγκιπα Κάρολο, θετική και η σύζυγός του Καμίλα στον κορονοϊό

Ο πρίγκιπας Κάρολος δε θέλει να βλέπει τον Andrew στα μάτια του! Νέες αποκαλύψεις στο φως