Η Meghan Markle χαρακτηρίζει εξωφρενική τη μήνυση της αδερφής της όμως η Samantha δεν κάνει πίσω

Ιωάννα Τζανή
Η Meghan Markle χαρακτηρίζει εξωφρενική τη μήνυση της αδερφής της όμως η Samantha δεν κάνει πίσω

Όλα δείχνουν ότι οι δύο ετεροθαλείς αδερφές ετοιμάζονται για μεγάλη δικαστική μάχη.

Μετά τη συνέντευξη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στην Oprah Winfrey τον Μάρτιο του 2021, η δούκισσα του Sussex δέχτηκε μήνυση από την ετεροθαλή αδερφή της, Samantha Markle, για συκοφαντική δυσφήμιση

Σύμφωνα με το Page Six, η 57χρονη ισχυρίζεται στα δικαστικά έγγραφα ότι η 40χρονη Meghan έκανε «ψευδείς και κακόβουλες δηλώσεις» κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

meghan harry sxedio

Το μυστικό σχέδιο του Harry και της Meghan για επιστροφή στη βασιλική οικογένεια

Οι λόγοι που η Samantha κατηγορεί τη Meghan

Η ίδια κατηγορεί την αδερφή της ότι ισχυρίστηκε ψευδώς ότι είναι «μοναχοπαίδι» και υποστηρίζει ότι η Meghan είπε ψέματα για το χρονικό πλαίσιο της τελευταίας φοράς που είδαν η μία την άλλη.


https://www.instagram.com/p/CarU2sRN_Xb

«Οι συκοφαντίες αφορούν στις δηλώσεις είναι ότι η ενάγουσα δεν είχε καμία σχέση με την αδερφή της Meghan, ήταν εικονικά άγνωστες και ότι η ενάγουσα δημιούργησε μια προσοδοφόρα καριέρα πουλώντας ψεύτικες ιστορίες σε ταμπλόιντ και τηλεοπτικά προγράμματα, ενώ δε γνωρίζει τίποτα για την παιδική ηλικία της κατηγορούμενης», αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα.

Ο ρόλος του πατέρα τους, Thomas Markle, στην αγωγή

Η Samantha συνεχίζει να κατηγορεί τη Meghan Markle ότι εξέθεσε τον πατέρα τους, Thomas Markle, σε μια προσπάθεια να πουλήσει στον κόσμο μια ψεύτικη αφήγηση για τη ζωή της.

«Η Meghan ισχυρίστηκε ψευδώς ότι: (α) ουσιαστικά προσπάθησε να επιβιώσει από τη φτώχεια, (β) αναγκάστηκε από την ηλικία των 13 να δουλέψει σε μια σειρά από χαμηλά αμειβόμενες δουλειές για να τα βγάλει πέρα», αναφέρεται στην καταγγελία, κατηγορώντας περαιτέρω τη Meghan Markle ότι παραπλάνησε το κοινό σχετικά με την απουσία του πατέρα τους από τον γάμο της με τον Harry το 2018.

«Ο κύριος Markle υπέστη δύο καρδιακές προσβολές τις εβδομάδες πριν από τον γάμο της κατηγορουμένης τον Μάιο του 2018 λόγω του άγχους που σχετίζεται με τον βασιλικό γάμο, του συνεχούς κυνηγητού και της παρενόχλησης από παπαράτσι και άλλα μέσα ενημέρωσης και των ενοχλητικών μηνυμάτων που έλαβε από την κατηγορουμένη και τον πρίγκιπα Harry. Ο καρδιολόγος του κύριου Markle τού έιπε ότι ήταν πολύ άρρωστος για να ταξιδέψει στην Αγγλία για τον γάμο. Ο κύριος Markle δεν αρνήθηκε να παραστεί στον γάμο, αλλά έλαβε οδηγίες από τον γιατρό του να μην παρευρεθεί», εξηγεί η Samantha Markle στα δικαστικά έγγραφα.



Η 57χρονη ισχυρίζεται, επίσης, ότι η ετεροθαλής αδερφή της δημοσίευσε και διέδωσε ψευδείς και κακόβουλες δηλώσεις για εκείνη στους New York Times, το βιβλίο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, «Finding Freedom», το οποίο μάλιστα η Samantha αποκαλεί «τίποτα περισσότερο από ένα βιβλίο με ψέματα».

Η Samantha Markle ζητά 75.000 δολάρια για αποζημίωση και για το κόστος των δικαστικών και δικηγορικών αμοιβών.

Όλη η συνέντευξη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στην Oprah:



Η αιχμηρή απάντηση της Meghan

Η Meghan Markle δεν έχει θελήσει μέχρι στιγμής να πάρει δημόσια θέση για τη μήνυση της αδερφής της, ωστόσο ο δικηγόρος της, Michael Kump, έκανε μία σύντομη δήλωση στο TMZ αναφέροντας: «Αυτή η αβάσιμη και παράλογη αγωγή είναι απλώς μια συνέχεια ενός προτύπου ενοχλητικής συμπεριφοράς. Θα δώσουμε την ελάχιστη απαραίτητη προσοχή, που είναι το μόνο που του αξίζει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Φόρεμα της χρονιάς» το midi dress της Meghan Markle στη συνέντευξη με την Oprah

Μπορεί η Meghan & ο Harry να είναι στην Αμερική αλλά ένα ζευγάρι τους είπε όσα γίνονται στο παλάτι