Το καλοκαιρινό πάρτι της βασίλισσας Ελισάβετ είναι κάτι που σίγουρα θα ζηλέψεις!

Ιωάννα Τζανή
Το καλοκαιρινό πάρτι της βασίλισσας Ελισάβετ είναι κάτι που σίγουρα θα ζηλέψεις!

Μια pop συναυλία και πολλές εκπλήξεις επιφυλάσσει το μεγάλο πάρτι της βασίλισσας τον Ιούνιο.

Το επερχόμενο καλοκαιρινό πάρτι της βασίλισσας Ελισάβετ έχει ήδη γίνει το πιο πολυσυζητημένο event της χρονιάς και κανείς δε θέλει να το χάσει!

Περισσότεροι από 250.000 άνθρωποι έχουν υποβάλει αίτηση για να είναι μεταξύ των 10.000 προσκεκλημένων στους χώρους του Παλατιού του Μπάκιγχαμ για την καλοκαιρινή συναυλία στον εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της μονάρχη.

edouardos elisavet

Το Παλάτι έχει χαρές – Η βασίλισσα Ελισάβετ γιορτάζει τα γενέθλια του γιου της Εδουάρδου

Όλες οι λεπτομέρειες για το μεγάλο πάρτι που ετοιμάζει η βασίλισσα!

Η συναυλία, η οποία είναι μέρος ενός τετραήμερου εορτασμού που θα σηματοδοτήσει το ρεκόρ των 70 χρόνων της βασίλισσας στον θρόνο, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιουνίου.


https://www.instagram.com/p/Ca70i99PfRA

Ο Βρετανός τραγουδιστής της pop, George Ezra, είναι ο πρώτος και μοναδικός καλλιτέχνης που απ' όσο γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, θα εμφανιστεί στη σκηνή. Σε προηγούμενους εορτασμούς του Ιωβηλαίου είχαν τραγουδήσει μεγάλοι καλλιτέχνες όπως ο Paul McCartney, ο Phil Collins, ο Elton John, η Shirley Bassey και ο Ricky Martin.

«Η βασίλισσα έχει δει το εύρος του βρετανικού rock n roll, της pop, του κινηματογράφου και της κωμωδίας να αλλάζουν κατά τη διάρκεια της βασιλείας της. Η συναυλία θα είναι παγκόσμια, αλλά θα αναγνωρίζει τη δημιουργικότητα και την καινοτομία από το Ηνωμένο Βασίλειο», είπε μία πηγή στο αμερικανικό People.

Η βασίλισσα μάς επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις

Οι διοργανωτές του μεγάλου βασιλικού πάρτι λένε ότι θα προβάλλονται εικόνες στους τοίχους του παλατιού του Μπάκιγχαμ για να τις απολαύσουν οι επισκέπτες, ενώ ακούγεται ότι μεταξύ των εικόνων θα υπάρχουν φωτογραφίες των royals που δεν έχουμε ξαναδεί από τα βασιλικά αρχεία!

«Θα είναι ένα φαντασμαγορικό θέαμα, τόσο στο κοινό όσο και στην τηλεόραση», πρόσθεσε η πηγή.



Και όπως η Βασίλισσα σόκαρε τον κόσμο με τον Daniel Craig (James Bond!) κατά την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου στο Χρυσό Ιωβηλαιό της το 2012, θα υπάρχουν πολλές «wow στιγμές» στο πάρτι, υποσχέθηκε η πηγή.

Το εορταστικό Σαββατοκύριακο, που θα διαρκέσει από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου, περιλαμβάνει επίσης το «Trooping the Color» (την ετήσια παρέλαση για τα γενέθλια της βασίλισσας), το άναμμα των φάρων, το Derby horse race στο Epsom Downs, αλλά και τη φύτευση δέντρων στο όνομα της Αυτής Μεγαλειότητας.

Υπάρχει, επίσης, ένας διαγωνισμός σε εξέλιξη για τη δημιουργία μιας αναμνηστικής πουτίγκας προς τιμήν της βασίλισσας Ελισάβετ. Η κριτής του βρετανικού «Bake Off Dame», Mary Berry, θα είναι μεταξύ εκείνων που θα αξιολογήσουν τους συμμετέχοντες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η βασίλισσα Ελισάβετ αποσύρεται στο σπίτι της και αυτό σημαίνει τέλος εποχής

Τι κρύβει η ακύρωση σύσκεψης της βασίλισσας Ελισάβετ στα ξαφνικά; Η εξέλιξη της υγείας της