Ο πρίγκιπας Αλβέρτος έγινε 64 ετών και είχε το καλύτερο δώρο μαζί του, την πριγκίπισσα Charlene

Πατούλια Κατερίνα
Ο πρίγκιπας Αλβέρτος έγινε 64 ετών και είχε το καλύτερο δώρο μαζί του, την πριγκίπισσα Charlene

Τα ξεχωριστά 64α γενέθλια του Αλβέρτου και το αγκάθι που δεν εξηγείται.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, έγινε γνωστό από το Παλάτι του Μονακό πως η 44χρονη πριγκίπισσα Charlene, η θλιμμένη σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου επέστρεψε στο Μονακό μετά την τετράμηνη νοσηλεία της σε κλινική αποκατάστασης.

Κανείς δεν γνωρίζει αν η επιστροφή της Charlene συμπίπτει με τα 64α γενέθλια του Αλβέρτου, τα οποία ο πρίγκιπας γιόρτασε στις 14 Μαρτίου οικογενειακά με τα δίδυμα παιδιά του και το καλύτερο δώρο στον κόσμο, την εδώ και δέκα χρόνια σύζυγό του.

Τα γενέθλια του Αλβέρτου ήταν low profile φέτος




Η ανακοίνωση του παλατιού του Μονακό ανέφερε πως η πριγκίπισσα, με την συνδρομή των γιατρών της είναι πια πολύ καλύτερα στην υγεία της και η ανάρρωσή της θα δώσει σύντομα στην 44χρονη την ευκαιρία να εμφανιστεί ξανά στο προσκήνιο και να αναλάβει τα καθήκοντά της.

Ούτε φωνή, ούτε φωτογραφία

Πάντως, παρά την επιστροφή της, η Charlene δεν έκανε καμία δημόσια εμφάνιση ούτε και είδαμε φωτογραφία της στα social media, παρά τα γενέθλια του Αλβέρτου, στα οποία παραδοσιακά βλέπαμε πάντα οικογενειακές φωτογραφίες, τόσο με τα δίδυμα Gabriella και Jacques όσο και με τη Charlene.

Η εξήγηση ίσως δόθηκε πάντως στην ίδια ανακοίνωση της επιστροφής της πριγκίπισσας, όπου και αναφέρεται πως η 44χρονη πρέπει να ενδυναμωθεί περαιτέρω και να αναλάβει σταδιακά και μελλοντικά τα καθήκοντά της.
Η πριγκίπισσα χρειάζεται περαιτέρω ανάρρωση οπότε η οικογένεια του Αλβέρτου ζητά από τα μέσα να σεβαστούν την ιδιωτικότητά της.


Βγήκε από την κλινική η πριγκίπισσα Charlene αλλά οι φήμες επιμένουν ότι κάτι δεν πάει καλά



Η γερμανική εφημερίδα Bild αποκαλύπτει πως όπως φημολογούνταν η πριγκίπισσα νοσηλευόταν σε κλινική στην Ελβετία και μάλιστα στην κλινική «Paracelsus» όπου τα εβδομαδιαία νοσήλια ξεπερνούν τα 42 χιλιάδες ευρώ. Φυσικά η οικογένεια Γκριμάλντι, δεν αντιμετωπίζει κανένα οικονομικό πρόβλημα, οπότε τα έξοδα δεν σήμαιναν τίποτε για εκείνους. Η εφημερίδα αναφέρει πως η κλινική είναι ειδική για την αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών, θεραπεία απεξάρτησης και ψυχικές νόσους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πριγκίπισσα Charlene: Γιατί η ανακοίνωση των ανακτόρων προκαλεί νέα ανησυχία για την υγεία της

H πριγκίπισσα Charlene ετοιμάζει την επιστροφή της- Τι αποκάλυψε μέσα από την κλινική

Δεν θέλει να γυρίσει στο Μονακό η πριγκίπισσα Charlene υποστηρίζει γαλλικό περιοδικό