Έξαλλη η Meghan Markle με τη νέα επίθεση του πατέρα της στον Harry μέσα από το Youtube

Πατούλια Κατερίνα
Έξαλλη η Meghan Markle με τη νέα επίθεση του πατέρα της στον Harry μέσα από το Youtube

Ο πατέρας της Meghan Markle έφτιαξε δικό του κανάλι στο You Tube και ο τρόπος με τον οποίο αναφέρθηκε στην κόρη και στον γαμπρό του ήταν απαξιωτικός.

Φωτιές άναψε ξανά ο Thomas Markle, ο πατέρας της Meghan Markle τόσο στην κόρη του όσο και στην οικογένειά της.
Αυτή τη φορά ο Thomas δημιούργησε το δικό του κανάλι στο Youtube παρέα με τον κολλητό του φίλο Karl Larsen ο οποίος είναι φωτογράφος στο επάγγελμα.

Τhomas Markle: Τώρα και Youtuber

Το πρώτο βίντεο του Youtuber πια Thomas αφορούσε τη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στις δύο κόρες του και εννοείται πως ο Markle μίλησε με τον χειρότερο τρόπο για τη 40χρονη Meghan και τον κοκκινοτρίχη όπως τον αποκάλεσε σύζυγό της Harry εκφράζοντας ξανά το παράπονό του πως δεν έχει δει από κοντά τα εγγόνια του. Μετά το βίντεο αυτό, μάλλον δεν έχει καμία ελπίδα να τα δει από κοντά.

Ο Thomas κρατώντας μπροστά του το βιβλίο Finding Freedom, τη βιογραφία της κόρη του και του Harry μετά την παραίτηση από τα royal καθήκοντα, εξήγησε πως αν η μεγαλύτερη κόρη του Samantha κινηθεί τελικά κατά της Meghan, θα βρεθεί στο πλευρό της 57χρονης και θα την στηρίξει.

Το καψόνι του Harry στη βασίλισσα Ελισάβετ επηρέασε άμεσα τη μοίρα της κόρης του



Όταν ο συνδημιουργός του βίντεο ρωτά τον Thomas αν θα καταθέσει κατά της Meghan στο δικαστήριο εκείνος απαντά πως θα το κάνει με χαρά και πως περιμένει εδώ και τέσσερα χρόνια να συναντήσει την κόρη του στη δικαστική αίθουσα μαζί με τον κοκκινοτρίχη σύζυγό της, τον οποίο δεν έχει δει ποτέ από κοντά.

«Ούτε εκείνη την έχω δει, ούτε τα εγγόνια μου, Ενθουσιάζομαι που θα βρεθώ στο δικαστήριο για να υπερασπιστώ τη μεγαλύτερη κόρη μου», τόνισε ο πάντα εριστικός Thomas, ο οποίος για μια ακόμα θυμήθηκε πως ο Harry ποτέ δεν τον επισκέφτηκε για να του ζητήσει το χέρι της κόρης του.

Η μάχη της Samantha κόντρα στη Meghan

Η ετεροθαλής αδερφή της Meghan, προτίθεται να τη μηνύσει διεκδικώντας 75.000 δολάρια με αφορμή τα σχόλια της Meghan στην περσινή συνέντευξη με την Oprah, σχόλια τα οποία η ετεροθαλής αδερφή της δούκισσας του Sussex τα θεωρεί καμπάνια μίσους και εξόντωσης του πατέρα τους.

Πάντως, οι δικηγόροι των Sussexes έχουν ήδη αναλάβει δράση και ψάχνουν τρόπο για να σταματήσουν και να προλάβουν περεταίρω επίθεση από τον Thomas ή τη Samantha Markle.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Του έκανε τη χάρη η βασίλισσα: Ο πρίγκιπας Andrew θα κρατήσει έναν μόνο τίτλο

O πρίγκιπας George εμφανίζεται μετά από καιρό ενώ η προγιαγιά του Ελισάβετ ακόμη...αγνοείται

Φάρσα ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ: Η διάψευση του viral δημοσιεύματος