Frogmore House: Το μέρος που πραγματοποιήθηκε η γαμήλια δεξίωση των Sussexes ανοίγει για το κοινό

Πατούλια Κατερίνα
Frogmore House: Το μέρος που πραγματοποιήθηκε η γαμήλια δεξίωση των Sussexes ανοίγει για το κοινό

Επιστροφή στο Frogmore House για το κοινό που μπορεί να επισκεφτεί το μέρος από τον Αύγουστο.

Η βασίλισσα Ελισάβετ φωτογραφήθηκε οικογενειακώς στις 21 Απριλίου 1965, ανήμερα των 39ων γενεθλίων της στην πόρτα του Frogmore House κοντά στο Windsor.

Η ιστορία του Frogmore House

Δεν είναι μια τυχαία βασιλική κατοικία το Frogmore House και αποτελεί ένα θέρετρο των royals της Βρετανίας από το 1792, όταν η σύζυγος του βασιλιά Γεωργίου του Τρίτου, βασίλισσα Charlotte, ήθελε ένα σπίτι μακριά από την πίεση του Παλατιού, για την ίδια και τις κόρες της.

Μισό μίλι μακριά από τον Πύργο του Windsor, εκεί που κατοικεί μόνιμα πια η βασίλισσα Ελισάβετ, το Frogmore House θα ανοίξει τις πόρτες του ξανά τον Αύγουστο του 2022 και δεν πρέπει να το μπερδεύουμε με το Frogmore Cottage, το σπίτι του Harry και της Meghan και νυν κατοικία της πριγκίπισσας Ευγενίας και της οικογένειάς της.

H γαμήλια δεξίωση των Sussexes

Η πιο πρόσφατη γκλαμουράτη στιγμή του Frogmore House, ήταν τον Μάιο του 2018, μιας και εκεί έλαβε χώρα η γαμήλια δεξίωση του Harry και της Meghan ενώ οι Sussexes είχαν φωτογραφηθεί έξω από τον χώρο, λίγο πριν φύγουν με το ανοιχτό τους αυτοκίνητο, την ασημένια Jaguar.

Το Frogmore House βρίσκεται μέσα σε μια έκταση 35 στρεμμάτων, γεμάτη δέντρα και καταπράσινους κήπους, αλλά και μια καταπληκτική λίμνη του 18ου αιώνα.



Το ακίνητο χρησιμοποιείται συχνά από τη βασιλική οικογένεια ως μέρος για διασκέδαση και ειδικές εκδηλώσεις. Οι καταπράσινοι κήποι δημιουργήθηκαν -ως επί το πλείστον- από τη βασίλισσα Charlotte τη δεκαετία του 1790, η οποία είχε πρόσθεσε πάνω από 4.000 δέντρα και θάμνους στο χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Του έκανε τη χάρη η βασίλισσα: Ο πρίγκιπας Andrew θα κρατήσει έναν μόνο τίτλο

O πρίγκιπας George εμφανίζεται μετά από καιρό ενώ η προγιαγιά του Ελισάβετ ακόμη...αγνοείται

Φάρσα ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ: Η διάψευση του viral δημοσιεύματος