Σε νέα δικαστική περιπέτεια ο πρίγκηπας Andrew και η ανάμειξη της πρώην σύζυγου του Sarah

Κατερίνα Μπούσιου
Σε νέα δικαστική περιπέτεια ο πρίγκηπας Andrew και η ανάμειξη της πρώην σύζυγου του Sarah

Αυτή τη φορά το όνομά του και εκείνο της πρώην συζύγου του Sarah Ferguson, αναφέρονται σε μία νομική αντιδικία ανάμεσα σε έναν Τούρκο επενδυτή και μίας συνεργάτιδος του. 

Δεν φαίνεται ότι αφήνει σε ησυχία την βασιλική οικογένεια, ο πρίγκηπας Andrew. Μετά την εμπλοκή του ονόματός του στο σκάνδαλο Epstein και τον εξωδικαστικό συμβιβασμό ενώ ήταν κατηγορούμενος για σεξουαλική κακοποίηση, μία νέα υπόθεση που έφτασε στα δικαστήρια, εμπλέκει το όνομά του, όπως και της πρώην σύζυγου του, Sarah Ferguson.



Ο γρίφος με τις 750 χιλιάδες λίρες

Όπως αναφέρει η Express, αλλά και άλλες βρετανικές εφημερίδες, το όνομα του πρίγκηπα αναφερόταν σε πρόσφατη υπόθεση που έφτασε μέχρι το ανώτατο δικαστήριο. Αφορούσε την υπόθεση μίας Τουρκάλας και ενός ομοεθνή της και πρώην τραπεζικού στελέχους της Goldman Sachs, ο οποίος επικαλέστηκε τον πρίγκηπα και την πρώην σύζυγό του και απέσπασε από εκείνη τον διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 750 χιλιάδων λιρών.

andrew express

Αυτό το ποσό όπως υπονοήθηκε, θα έφτανε μέχρι τον τραπεζικό λογαριασμό του Andrew, ο οποίος θα μεσολαβούσε για την έκδοση του διαβατηρίου της και έγινε με την επιλάλυψη ενός γαμήλιου δώρου για τον γάμο της κόρης του Βεατρίκης. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν αποδείχθηκε, ενώ έγινε ένας συνειρμός για την σχέση του Τούρκου με τον πρίγκηπα, αφού εθεάθη πρόφατα σε δική του εκδήλωση.


https://www.instagram.com/tv/CbzsJDCo_gC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτή η είδηση ήρθε σε μία περίοδο που γίνονται προσπάθειες για να φτιάξουν το προφίλ του τρίτου κατά σειρά παιδιού της βασίλισσας Ελισάβετ μετά την εμπλοκή του στο σκάνδαλο. Μία από αυτές ήταν και η πρόσφατη εμφάνιση του στο μνημόσυνο του πατέρα του Φίλιππου, συνοδεύοντας την βασίλισσα μητέρα του, προς έκπληξην όλων. Κάποιοι royal experts θεώρησαν πως ήταν ένα μήνυμα της βασίλισσας προς αποκατάσταση του Andrew για να μην τον ενοχλήσουν ξανά, άλλοι πάλι μίλησαν για τον χειριστικό πρίγκηπα. Που κατάφερε να αλλάξει την γνώμη της μητέρας του για εκείνον και τα ατοπήματά του και να ζητήσει όχι απλά την βοήθειά της, αλλά ενδεχομένως την πλήρη συμπόνοια και στήριξή της. Ως πότε όμως η Ελισάβετ θα καταφέρνει να προστατέψει από τις ανομίες, όλα της τα παιδιά; Σίγουρα, μέχρι να γίνουν οι λαμπροί εορτασμοί του Πλατινένιου Ιωβηλαίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το μεγάλο παράπονο που έχει η βασίλισσα Ελισάβετ από τα παιδιά της

Του έκανε τη χάρη η βασίλισσα: Ο πρίγκιπας Andrew θα κρατήσει έναν μόνο τίτλο

Ο πρίγκηπας Andrew έκανε βασιλική εμφάνιση μετά τα σκάνδαλα και η μαμά Ελισάβετ έδωσε το μήνυμα

Photo credits Associated Press