Ο πρίγκιπας Andrew θα συνοδεύσει ξανά τη βασίλισσα Ελισάβετ - Έξαλλοι ο William και ο Κάρολος

Ιωάννα Τζανή
Ο πρίγκιπας Andrew θα συνοδεύσει ξανά τη βασίλισσα Ελισάβετ - Έξαλλοι ο William και ο Κάρολος

Ο δούκας θα συνοδεύσει τη μητέρα του στο Epsom, παρά το γεγονός ότι ο Κάρολος και ο William τού ζήτησαν να «μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας» μετά την πληρωμή προκειμένου να απεμπλακεί από την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης.

Μετά την εμφάνισή του δίπλα στη βασίλισσα Ελισάβετ στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φίλιππου, ο πρίγκιπας Andrew θα συνοδεύσει ξανά τη μητέρα του, αυτή τη φορά στον αγώνα Epsom κατά τη διάρκεια του εορτασμού του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της τον ερχόμενο Ιούνιο.

Οι σχέσης μητέρας-γιου φαίνεται πως έχουν αποκατασταθεί πλήρως (άλλωστε η άδυναμία της βασίλισσας στον Andrew είναι γνωστή!) και έτσι θα τον δούμε να κάνει ξανά δημόσια εμφάνιση, παρά το γεγονός ότι του είχε ζητηθεί να μην εμφανιστεί στον εορασμό για τα 70 χρόνια της Ελισάβετ στον θρόνο, μετά το σκάνδαλο της σεξουαλικής κακοποίησης εναντίον της Virginia Giuffre.

Η Ελισάβετ έστειλε το πρώτο μήνυμα μετά το μνημόσυνο του Φιλίππου - Απλά «ξέχασε» τον Φίλιππο

«Η βασίλισσα χρειάζεται έναν συνοδό σε όλες τις περιπτώσεις αυτή τη στιγμή λόγω των κινητικών της προβλημάτων και ο Andrew θα είναι αυτός που θα τη συνοδεύσει στον αγώνα Epson. Απλώς δε φαίνεται να κατανοεί τη δημόσια κατακραυγή που δέχεται», ανέφερε η πηγή.


https://www.instagram.com/p/CbzsHJltLF1

Η βασίλισσα Ελισάβετ παράκουσε τη γνώμη του Καρόλου και του William

Ο 62χρονος, ο οποίος τον περασμένο Φεβρουάριο κατάφερε τελικά να φτάσει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη γυναίκα η οποία τον έμπλεξε ακόμα πιο βαριά στο σκάνδαλο Epstein, βρέθηκε στο επίκεντρο της κοινής γνώμης όταν εμφανίστηκε στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φίλιππου την περασμένη εβδομάδα.

Ο εξέχων ρόλος που του ανέθεσε η βασίλισσα Ειλισάβετ λέγεται ότι απογοήτευσε τον πρίγκιπα Κάρολο και τον πρίγκιπα William, καθώς ήλπιζαν ότι θα επικρατούσε η «κοινή λογική» και ότι η εμφάνισή του θα ήταν διακριτική. Ωστόσο, η βασίλισσα είπε ότι ήταν «η επιθυμία και η τελική της απόφαση» να τη συνοδεύσει ο πρίγκιπας Andrew εκείνη την ημέρα.



Και δεν ήταν μόνο τα παιδιά της βασίλισσας που σοκαρίστηκαν μόλις είδαν τον πρίγκιπα Andrew να εμφανίζεται με άνεση δίπλα στη μητέρα του στο Westminster Abbey... Πολλοί από τους παρευρισκομένους στην εκκλησία έμειναν με το στόμα ανοιχτό μόλις τον αντίκρυσαν στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά την πληρωμή των 12 εκατομμυρίων λιρών προκειμένου να γλιτώσει τη δίκη στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με βασιλικές πηγές, οι πρίγκιπες Κάρολος και William εξέφρασαν πολλές φορές τις ανησυχίες τους σχετικά με την οπτική που επέτρεπε στον δούκα να συνοδεύσει την 95χρονη μονάρχη μέχρι τη θέση της σε ένα τόσο ευρέως διαδεδομένο γεγονός όπως το μνημόσυνο του αείμνηστου πατέρα τους.



Αφού περπάτησε αγκαλιά με τη μητέρα του, ο πρίγκιπας Andrew κάθισε στην πρώτη σειρά δίπλα στον αδερφό του πρίγκιπα Εδουάρδο, αντί να καθίσει με τις κόρες του, Βεατρίκη και Ευγενία, όπως και αναμενόταν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε νέα δικαστική περιπέτεια ο πρίγκιπας Andrew και η ανάμειξη της πρώην σύζυγου του Sarah

Η βασίλισσα στο μνημόσυνο του Φίλιππου: Περπάτησε με το μπαστούνι της με τον Andrew δίπλα της