Νέο μυστήριο με την πριγκίπισσα Σαρλίν που έφυγε ξανά από το Μονακό

Κατερίνα Μπούσιου
Νέο μυστήριο με την πριγκίπισσα Σαρλίν που έφυγε ξανά από το Μονακό

Φαίνεται πως δεν θέλει πια να μένει στο Μονακό. Για ποιο λόγο έφυγε μυστικά. 

Ενώ όλοι πίστευαν ότι η πριγκίπισσα Charlene έχει ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας το οποίο την ταλαιπωρεί εδώ και 1,5 χρόνο πλέον, έχουμε μία ακόμη ανατροπή. Στα μέσα Μαρτίου είχε επιστρέψει στο Μονακό αλλά φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες, πως έχει αναχωρήσει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μοιάζει σαν αστυνομικό θρίλερ

Το περιοδικό «Who» της Αυστραλίας επικαλείται πηγές γαλλικών μέσων ενημέρωσης, τα οποία ανέφεραν πως η πριγκίπισσα Charlene, αναχώρησε με ιδιωτικό τζετ από την Νίκαια της Γαλλίας, στις 21 Μαρτίου χωρίς να γίνει ιδιαιτέρως αντιληπτή και χωρίς να καταφέρει κάποιος να την φωτογραφίσει. Είχε μεταβεί στο Μονακό και είχε ανακοινωθεί μάλιστα πως είχε επιστρέψει και όλοι το συνδύασαν με τα γενέθλια του πρίγκηπα Αλβέρτου. Φαίνεται όμως ότι ενώ κατάφερε να περάσει ένα διάστημα μαζί με τα δίδυμα παιδιά της και τον σύζυγο της, αναχώρησε ξανά προς άγνωστη κατεύθυνση και για άγνωστο λόγο. Το τοπίο είναι ομιχλώδες και κανείς δεν δίνει καμία επίσημη πληροφορία. Όλοι πια είναι σίγουροι ότι υπάρχει κάποιο μυστικό, πίσω από όλη αυτή την ιστορία. Εκτός αν, επέστρεψε στην ιδιωτική κλινική της Ελβετίας στην οποία βρισκόταν από τα τέλη Νοεμβρίου, καθώς όπως είχε πει άλλωστε και ο σύζυγός της, ήταν σωματικά και ψυχικά εξαντλημένη.

https://www.instagram.com/p/CWBjB1EMrWP

Ούτε από το Μονακό, είδαμε κάποιο στιγμιότυπο από εκείνη. Έχουμε μόνο την εικόνα της, όταν επέστρεψε μετά από πολύμηνη παραμονή στην Αφρική. Κανείς δεν ξέρει - εκτός από τους ανθρώπους του παλατιού - αν έχει αλλάξει εξωτερικά και σε ποια ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται. Ούτε και ο πρίγκηπας Αλβέρτος, ο οποίος είχε γνωστοποιήσει την κατάσταση της υγείας της, έχει δώσει κάποια διευκρίνηση. Κάποιοι μάλιστα είναι πια σίγουροι ότι η εξάντληση που έχει υποστεί η Charlene αφορά ξεκάθαρα το γάμο της. Παρά την διάψευση όλα αυτά τα χρόνια σε παρόμοια σενάρια, το ζευγάρι τα τελευταία χρόνια, περνά περισσότερο χρόνο...χώρια, παρά μαζί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος έγινε 64 ετών και είχε το καλύτερο δώρο μαζί του, την πριγκίπισσα Charlene

Βγήκε από την κλινική η πριγκίπισσα Charlene αλλά οι φήμες επιμένουν ότι κάτι δεν πάει καλά

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος έκανε δήλωση για την υγεία της συζύγου του Charlene και έχει νέα να μοιραστεί

Photo credits Associated Press