Ο πρίγκιπας William δεν συναντήθηκε με τον αδελφό του Harry και όλοι απορούν για ποιο λόγο

Κατερίνα Μπούσιου
Ο πρίγκιπας William δεν συναντήθηκε με τον αδελφό του Harry και όλοι απορούν για ποιο λόγο

Την ίδια στιγμή μία συνέντευξή του στην ηθοποιό Κέιτ Μπλάνσετ, αφορούσε τις περιβαλλοντολογικές του ανησυχίες και όχι τα οικογενειακά του ζητήματα. 

Πολλές φορές η παιδική ζωή του πρίγκηπα William ή δούκα του Cambridge βάσει και του τυπικού του τίτλου, έχει γίνει πρωτοσέλιδο, λόγω και της δημοφιλίας εκείνη την εποχή της μητέρας του Diana. Ενώ όλοι έχουμε την εικόνα ενός παιδιού που μεγάλωνε μέσα στο χρυσό παλάτι, μέσα στην χλιδή και με δεκάδες υπηρέτες να τον εξυπηρετούν (εν μέρει έτσι ήταν), εκείνος με νέα του συνέντευξη, αποκάλυψε και μία πιο νορμάλ πλευρά της παιδικής του καθημερινότητας. Αλλά αυτή η συνέντευξη ήρθε σε δεύτερη μοίρα, γιατί τους βρετανούς τους απασχολεί για ποιο λόγο δεν συναντήθηκε με τον αδελφό του Harry, ο οποίος έκανε ταξίδι στην Βρετανία και είδε από κοντά την βασίλισσα Ελισάβετ.

Η μεγάλη επιρροή και η αδυναμία στον πατέρα του

Ο William στο podcast με την ηθοποιό Κέιτ Μπλάνσετ για το Audible's Climate of Change το οποίο και ήταν αφιερωμένο στην διάσωση του περιβάλλοντος, έκανε μία ειδική αναφορά στον πατέρα του Κάρολο αλλά και στον παππού του Φίλιππο γιατί του ενέπνευσαν την αγάπη για το περιβάλλον: «Νομίζω ότι ο παππούς μου, ο πατέρας μου, που και οι δύο είχαν ένα βαθύ πάθος και ενδιαφέρον για αυτόν τον τομέα εδώ και πολλά χρόνια, έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον και την περιέργειά μου. Περνούσα ώρες ως παιδί σκαρφαλώνοντας σε δέντρα, σκάβοντας τάφρους και χαντάκια γύρω από τον κήπο». Συνέχισε μάλιστα λέγοντας πως έχει την πεποίθηση ότι μπορούν να γίνουν πολύ μεγάλα βήματα για δραστικές αλλαγές στο μέλλον.

Ωστόσο, αυτή η συνέντευξη, έγινε στην «σκιά» της ολιγόωρης επίσκεψης του αδελφού του Harry και της Meghan στην Βρετανία και την συνάντηση που είχαν με την βασίλισσα Ελισάβετ. Την πρώτη για εκείνη μετά από δύο χρόνια, την δεύτερη για εκείνον, μετά την κηδεία του παππού του Φίλιππου. Όπως όμως έγινε γνωστό, ενώ ο Harry συναντήθηκε με την γιαγιά του, τον πατέρα του Κάρολο και την σύζυγο του Καμίλα, δεν συναντήθηκε με τον William και την Kate.

Τα σενάρια για το τι συμβαίνει με τις σχέσεις τους, «φούντωσαν για μία ακόμη φορά. Αλλά οι βασιλικοί αναλυτές λένε πως τα αδέλφια δεν έχουν μεταξύ τους τόσες μεγάλες διαφορές να τους χωρίζουν, όπως στο παρελθόν. Το αντίθετο μάλιστα. Απλά γίνεται μία ομαλή εξομάλυνση της ψυχρότητας που είχαν τα δύο προηγούμενα χρόνια. Δεν αποκλείουν μάλιστα στο άμεσο μέλλον να γίνει αυτή η περιβόητη συνάντηση μεταξύ τους. Εκτός πια, αν υπήρξε μυστική συνάντηση μεταξύ τους και δεν ήθελα να το γνωστοποιήσουν.

Photo credits Associated Press