Meghan και Harry άνοιξαν τον δρόμο για επιστροφή στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ;

Νατάσσα Σχοινά
Meghan και Harry άνοιξαν τον δρόμο για επιστροφή στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ;
AP

Ένας βασιλικός βιογράφος σχολιάζει το ενδεχόμενο επιστροφής της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στο Λονδίνο.

Οι ετοιμασίες για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ είναι πυρετώδεις. Τα 70 χρόνια υπηρεσίας της στον βρετανικό θρόνο θα τιμηθούν όπως τους αρμόζει και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γιορτάσει μαζί της. Ας μην ξεχνάμε πως, πέρα από το Ιωβηλαίο, το καλοκαίρι έχουμε και τα γενέθλια της Ελισάβετ που, όπως και να έχει, είναι μεγάλη γιορτή για το παλάτι από μόνα τους.

Ενώ όλα τα βασιλικά μέλη θα είναι εκεί για να τιμήσουν τη μονάρχη, όμως, παραμένει η απορία σχετικά με τα πιο hot ονόματα: Θα επιστρέψουν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry στο Λονδίνο για να δώσουν το παρών σε ένα τόσο μεγάλο γεγονός; Γιατί είναι ένα πράγμα το να σταματήσουν για λίγο την ώρα που είναι καθ' οδόν για τα Invictus Games και άλλο το να κανονίσουν διαμονή ημερών.

Αμφίβολα έως απίθανα τα πράγματα για τους Sussexes

Κανείς δεν ξέρει αν στο άμεσο μέλλον θα ξαναδούμε τη βρετανική βασιλική οικογένεια μαζί δημόσια, ωστόσο η πραγματικότητα διαγράφεται δυσοίωνη. Ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ένας βασιλικός βιογράφος, ο Tom Bower, που, μάλιστα, εξηγεί και τον λόγο για τον οποίο πιστεύει ότι δεν πρόκειται να δούμε τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry πίσω στο Λονδίνο για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο και τους εορτασμούς του.

Meghan και Harry μας τρολάρουν! Επιστρέφουν στην Ευρώπη αλλά όχι στη Βρετανία

«Πιστεύω ότι ο Harry δε θα γυρίσει πίσω, επειδή ξέρει ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την οικογένειά του και να είναι ευχάριστος μαζί τους, γνωρίζοντας τι έχει γραφτεί σχετικά με αυτούς σε εκείνο το βιβλίο. Αυτό το βιβλίο θα έχει πολλές παράπλευρές απώλειες και θα προκαλέσει πολύ πόνο», δήλωσε ο Bower.

Το PageSix έχει αναφέρει χαρακτηριστικά για το εν λόγω βιβλίο που φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2022: «Σε ένα οικείο και εγκάρδιο απομνημόνευμα από μία από τις πιο συναρπαστικές και επιδραστικές παγκόσμιες μορφές της εποχής μας, ο πρίγκιπας Harry θα μοιραστεί για πρώτη φορά τον οριστικό απολογισμό των εμπειριών, περιπετειών, απωλειών και μαθημάτων ζωής που τον βοήθησαν να διαμορφωθεί».

Μία άλλη πηγή είπε στη Sun πως ο πρίγκιπας Κάρολος, για να μπορέσουν οι Sussexes να γιορτάσουν το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας -ξέρουμε ότι θα φανεί άσχημο να μην παρευρεθούν καθόλου-, προσφέρθηκε να τους φιλοξενήσει στο δικό του σπίτι με την Camilla Parker, στο Clarence House, δηλαδή, για όσο διαρκούν οι εορτασμοί.