H Meghan Markle εμφανίστηκε στο πλευρό του Harry με λευκό κοστούμι και πιο λαμπερή από ποτέ

Πατούλια Κατερίνα
H Meghan Markle εμφανίστηκε στο πλευρό του Harry με λευκό κοστούμι και πιο λαμπερή από ποτέ
Prince Harry and Meghan Markle, Duke and Duchess of Sussex, arrive at the Invictus Games venue in The Hague, Netherlands, Friday, April 15, 2022. The week-long games for active servicemen and veterans who are ill, injured or wounded opens Saturday, April 16, 2022, in this Dutch city that calls itself the global center of peace and justice. (AP Photo/Peter Dejong) Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Η εμφάνιση της Meghan Markle στο πλευρό του πρίγκιπα Harry στο ξεκίνημα των Invictus Games στη Χάγη σχολιάστηκε πολύ, χάρη στην δούκισσα που είναι πιο λαμπερή από ποτέ 11 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της.

Ήταν η εμφάνιση που όλοι περίμεναν. Μετά από δύο χρόνια μακριά από την Ευρώπη,η Meghan Markle επέστρεψε στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στη Χάγη όπου και ξεκίνησαν τα Invictus Games.

Οι αγώνες Invictus για τους βετεράνους που έχουν τραυματιστεί ή και ακρωτηριαστεί στη μάχη ήταν ένα όραμα που είχε ο πρίγκιπας όταν επέστρεψε από τη θητεία του στο Αφγανιστάν. Φέτος πραγματοποιούνται οι αγώνες του 2020 στη Χάγη, οι οποίοι είχαν ακυρωθεί για δύο χρόνια λόγω πανδημίας.

Meghan Και Harry έδωσαν το παρών παρέα με τους διαγωνιζόμενους

Εννοείται πως ξεχώρισε η 40χρονη Markle σε αυτή την ξεχωριστή εμφάνιση με λευκό κοστούμι έχοντας χάσει και τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης.

Στους αγώνες Invictus συμμετέχει και η Ουκρανική αποστολή και οι Sussexes μίλησαν με τους Ουκρανούς παίκτες, εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους για την χώρα τους που βάλλεται από την εισβολή της Ρωσίας.

Μυστική επίσκεψη στη βασίλισσα

Η εμφάνιση των Sussexes στην Ολλανδία κινηματογραφούνταν για τις ανάγκες του επερχόμενου ντοκιμαντέρ τους ζευγαριού στο Netflix. Η Meghan θα μείνει μαζί με τον Harry για λίγες ημέρες προτού πετάξει για την Καλιφόρνια ενώ ο πρίγκιπας θα παραμείνει στη Χάγη μέχρι τις 22 Απριλίου.

Ο Harry δημιούργησε τα Invictus Games το 2014 και είναι ένα από τα projects για το οποίο είναι πολύ περήφανος. Οι Sussexes έκαναν την Πέμπτη μια ιδιωτική μυστική επίσκεψη στη βασίλισσα.

Το ζευγάρι επισκέφτηκε και τον πρίγκιπα Κάρολο στο Windsor, στην πρώτη συνάντηση της Meghan με τον πεθερό της και τη γιαγιά του Harry από τον Νοέμβριο του 2019, όταν η Markle παρέα με τον Archie έφυγε για τις γιορτές των Ευχαριστιών για τον Καναδά και με σκοπό να επιστρέψει ξανά στο Λονδίνο τον Ιανουάριο του 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άφαντοι οι Sussexes από τα Oscars: Γιατί δεν εμφανίστηκαν Meghan και Harry

Είναι οριστικό (και σκανδαλώδες): Meghan και Harry δε θα πάνε στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φίλιππου

Το καψόνι του Harry στη βασίλισσα Ελισάβετ επηρέασε άμεσα τη μοίρα της κόρης του