Η πριγκίπισσα Charlene είναι καλά και οι fans παρατήρησαν τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Πατούλια Κατερίνα
Η πριγκίπισσα Charlene είναι καλά και οι fans παρατήρησαν τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της
Eric MATHON Palais Princier

Ο αγώνας της Formula 1 στο Μονακό σήμανε την επιστροφή της πριγκίπισσας Charlene στα πριγκιπικά της καθήκοντα. 

Με τα μαλλιά της πιο κοντά και πιο πλατινέ από ποτέ, με το ίδιο θλιμμένο χαμόγελο, η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε στην ενεργό δράση και στα πριγκιπικά της καθήκοντα στο Μονακό.

H Charlene είναι καλά

Η Charlene εμφανίστηκε μαζί με τα δίδυμα παιδιά της και τον πρίγκιπα Αλβέρτο στην βράβευση των οδηγών της Formula 1 με την πριγκίπισσα να προσέχει σαν τα μάτια της τα δίδυμα παιδιά της Jacques και Gabriella, επτά ετών σήμερα.

Αλβέρτος και Charlene παρακολούθησαν τον αγώνα της Formula 1 στο Μονακό, και η Charlene έκανε χειραψία και με τους τρεις οδηγούς που πήραν τις πρώτες θέσεις στον αγώνα. Τον αγώνα κέρδισε τελικά ο Stoffel Vandoorne τον οποίο βράβευσε ο Αλβέρτος και ο μικρός Jacques.

Τι παρατήρησαν οι royal fans:

Όπως τόνισαν οι θαυμαστές της πριγκίπισσας Charlene, τα μαλλιά της είναι πιο ξανθά και πιο κοντά από ποτέ.

H επιστροφή της Charlene

Την πιο πρόσφατη φωτογραφία της Charlene μετά τους μήνες στην κλινική, την είχαμε δει το Πάσχα, ενώ ακόμα δεν γνωρίζουμε αν η πριγκίπισσα είναι καλά μετά από μήνες νοσηλείας σε κλινική της Ελβετίας.

Αυτή ήταν και η πρώτη οικογενειακή πόζα του Αλβέρτου και της Charlene από τον Νοέμβριο του 2021, όταν η Charlene είχε μόλις επιστρέψει από τη Νότιο Αφρική.

https://www.instagram.com/p/CcdZ7dcMByO

Τότε είχαμε δει την πριγκίπισσα να φοράει μάσκα ενώ ακολούθησαν πολλοί μήνες σε κλινική ανάρρωσης. Τα τελευταία νέα για την υγεία της Charlene είχαν έρθει πριν λίγες εβδομάδες από το Παλάτι που ήθελε την πριγκίπισσα να έχει αναρρώσει αλλά να μην μπορεί ακόμα να αναλάβει πλήρως τα καθήκοντά της στο πλευρό του Αλβέρτου. Αυτός ήταν και ο λόγος που η 44χρονη δεν συνόδεψε τον πρίγκιπα στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φίλιππου στο Λονδίνο.