Η πριγκίπισσα Charlotte γίνεται 7 και είναι ίδια ο μπαμπάς της William

Η πριγκίπισσα Charlotte γίνεται 7 και είναι ίδια ο μπαμπάς της William
 Duchess of Cambridge via AP

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge δημοσίευσαν νέες φωτογραφίες της πριγκίπισσας Charlotte με αφορμή τα γενέθλιά της.

Χαρές έχει σήμερα το Παλάτι του Buckingham. Η μικρή πριγκίπισσα Charlotte έχει τα γενέθλιά της και η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας έχει κάθε λόγο να γιορτάζει. Ήδη, μάλιστα, η μαμά Kate Middleton και ο μπαμπάς Πρίγκιπας William δημοσίευσαν νέες φωτογραφίες της 7χρονης πια πριγκίπισσας Charlotte στον λογαριασμό τους στο Instagram.

Η πριγκίπισσα Charlene είναι καλά και οι fans παρατήρησαν τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η Charlotte ποζάρει στον φωτογραφικό φακό της Kate Middleton

Σήμερα, 2 Μαΐου, η μικρή Charlotte γίνεται 7 ετών και προς τιμήν των γενεθλίων της οι περήφανοι γονείς Kate Middleton και Πρίγκιπας William δημοσίευσαν νέες φωτογραφίες της κόρης τους, τις οποίες και έβγαλε η μαμά της. Όπως βλέπεις, η Charlotte είναι ίδια ο μπαμπάς της, William, και χαμογελάει καθώς ποζάρει σε ένα χωράφι κοντά στην εξοχική κατοικία της οικογένειας, Anmer Hall.

https://www.instagram.com/p/CdB9Oe3toeX

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστούν 3 νέες φωτογραφίες της Πριγκίπισσας Charlotte ενόψει των 7ων γενεθλίων της που είναι αύριο», ανέφερε το ζευγάρι σε δήλωση την Κυριακή (1/5).

Η Charlotte φωτογραφήθηκε για αυτά τα πορτρέτα στο Norfolk αυτό το Σαββατοκύριακο από τη μητέρα της, Kate Middleton, η οποία επίσης γιόρτασε στις 29 Απριλίου την 11η επέτειο γάμου της με τον Πρίγκιπα William.

Η σημερινή αργία και τα χόμπι της Πριγκίπισσας Charlotte

Η 7χρονη Charlotte έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη σήμερα μιας και δεν έχει σχολείο, οπότε θα γιορτάσει με την οικογένειά της τα γενέθλιά της και πιθανότατα θα… εξασκήσει κάποιο από τα χόμπι της.

Ποια είναι αυτά; Η Πριγκίπισσα Charlotte λατρεύει το μπαλέτο και, μάλιστα, πηγαίνει σε σχολή χορού, ενώ ασχολείται και με την ιππασία στην εξοχική κατοικία της οικογένειας στο Norfolk. Επίσης, της αρέσει να «μπλέκεται» στην κουζίνα και να φτιάχνει σπιτικές πίτσες, όπως έχει αποκαλύψει στο παρελθόν η μητέρα της, Kate Middleton.