Μήπως ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle εκμεταλλεύονται τη βασίλισσα Ελισάβετ;

Νατάσσα Σχοινά
Μήπως ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle εκμεταλλεύονται τη βασίλισσα Ελισάβετ;
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Το Πλατινένιο Ιωβηλαίο πλησιάζει και ακόμη κανείς δε γνωρίζει αν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα παρευρεθούν.

Οι προετοιμασίες για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ είναι πυρετώδεις και μένει πια ένας μήνας μέχρι να αρχίσουν οι εορτασμοί. Ενώ σαφώς η προσοχή στρέφεται κατά κύριο λόγο στην ίδια τη μονάρχη, ένα άλλο θέμα προσπαθεί να επισκιάσει το μεγάλο γεγονός και αυτό δεν είναι άλλο από τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry.

Οι Sussexes δεν έχουν δώσει επίσημη απάντηση σχετικά με το αν πρόκειται να δώσουν το παρών για να γιορτάσουν τη γιαγιά του πρίγκιπα. Οι πληροφορίες που φτάνουν είναι εντελώς ασαφείς και μία τους θέλουν να έρχονται και μία ότι μάλλον δε θα τα καταφέρουν. Η αιτία για το τελευταίο συχνά αποδίδεται στην απουσία κατάλληλης ασφάλειας στα μάτια του ζευγαριού.

Η βιογράφος του πρίγκιπα Harry πιστεύει ότι το κάνουν επίτηδες

Η βιογράφος Angela Levin μίλησε στο Talk TV και δήλωσε πως πιστεύει ότι ο πρίγκιπας Harry εκμεταλλεύεται τη βασίλισσα Ελισάβετ και το Ιωβηλαίο.

«Ο Harry είπε ότι ήταν ‘η ασφάλεια και όλα τα υπόλοιπα’ που τον σταματούν. Τι μπορεί να είναι αυτά τα υπόλοιπα; Σιχαίνομαι τους ανθρώπους που χειρίζονται (άλλους) με αυτόν τον τρόπο. Που όλο χειρίζονται, όλο βάζουν τους εαυτούς τους μπροστά και όλα περιστρέφονται γύρω από εκείνους. Με τη βασίλισσα τι γίνεται; Τώρα ξέρουμε ότι ίσως να μην μπορεί καν να είναι στο μπαλκόνι. Πολύ πολύ στενόχωρο που έγιναν έτσι. Είναι μεγάλη απογοήτευση», είπε.

Έπειτα, η Levin επισήμανε την πεποίθησή της πως οι Sussexes επίτηδες δεν ανακοινώνουν το αν θα παρευρεθούν στο Ιωβηλαίο ή όχι γιατί έτσι απολαμβάνουν μεγαλύτερη δημοσιότητα και κρατάνε την προσοχή πάνω τους.

«Αυτό για το οποίο νιώθω πολύ στενοχωρημένη είναι ότι το Ιωβηλαίο είναι μόλις έναν μήνα μακριά και όλοι ξέρουν ότι πρέπει να είσαι ευγενικός με αυτά τα πράγματα. Ειδικά τα βασιλικά μέλη, χρειάζονται κάποια προστασία. Χρειάζονται κάπου να μείνουν και το πλάνο των καθισμάτων πρέπει να αλλάξει. Αλλά δεν τους λένε ότι θα έρθουν και πιστεύω ότι αυτός είναι ένας τρόπος να είναι δημοφιλείς. Οι (αρμόδιοι) άνθρωποι πρέπει να ξέρουν πότε και τι κάνουν, πότε έρχονται και αν έρχονται. Οπότε παίρνουν την προσοχή από την πραγματική βασιλική οικογένεια και παίζουν παιχνίδια ‘θα έρθουμε ή δε θα έρθουμε;’. Και αυτό είναι πολύ αγενές. Σίγουρα θα ξέρουν αν μπορούν να έρθουν. Έχουν τα χρήματα για τα έρθουν. Η βασίλισσα και το κράτος έχουν κάνει τα πάντα για να τους δώσουν την ασφάλεια που θέλουν», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα μία ήττα για την Meghan Markle: Ακυρώθηκε η σειρά της στο Netflix