Ο πρίγκιπας Harry αυτοτρολάρεται με το πιο ακομπλεξάριστο σχόλιο για τα μαλλιά του

Νατάσσα Σχοινά
Ο πρίγκιπας Harry αυτοτρολάρεται με το πιο ακομπλεξάριστο σχόλιο για τα μαλλιά του

Ο πρίγκιπας Harry το έχει πάρει απόφαση και αστειεύεται με αυτό.

Ο πρίγκιπας Harry θα έλεγε κανείς ότι είναι ένα από τα πιο cool μέλη της βασιλικής οικογένειας. Πέρα από την αψήφιση των κανόνων και την απομάκρυνσή του από το παλάτι, ο Harry πολλές φορές μοιάζει με άνθρωπο της διπλανής πόρτας στον τρόπο με τον οποίο μιλάει. Δεν τον νοιάζουν ιδιαίτερα οι καθωσπρεπισμοί και απλά είναι ο εαυτός του.

Μέχρι και σήμερα 22 Απριλίου, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle βρίσκονταν στην Ολλανδία για τα Invictus Games, ένα διεθνές γεγονός για τους τραυματισμένους και άρρωστους στρατιωτικούς που έχουν υπηρετήσει ή υπηρετούν ακόμη στον στρατό.

Εκεί ήταν που συνέβη κι ένα απρόσμενο -και αστείο- γεγονός.

Ο πρίγκιπας Harry έχει πάρει απόφαση ότι θα γίνει φαλακρός

Ο πρίγκιπας έκανε ένα σχόλιο στον Ολλανδό αθλητή Bart van der Burg καθώς του εφάρμοζαν makeup στο μέτωπο πριν από μία συνέντευξη.

«Έχεις ακόμα πολύ για να τελειώσεις εδώ», είπε ο Harry, όταν ένας δεύτερος άνδρας μπήκε στην κουβέντα και σχολίασε πως δε θα περάσει πολύς καιρός μέχρι και ο πρίγκιπας να γίνει φαλακρός, στο οποίο ο τελευταίος απάντησε χαριτολογώντας: «Αλλά είσαι πιο αργός από εμένα. Εγώ είμαι ήδη… Είμαι καταδικασμένος».

Τότε, ο άνδρας τού απάντησε: «Έχουμε τον ίδιο κουρέα. Το ονομάζουμε ‘φωλιά πουλιού’», με τον Harry να ξεσπά σε γέλια.

Ερωτική εξομολόγηση του πρίγκιπα Harry στη Meghan Markle και η αποκάλυψη για την κόρη του Lilibet

Η συνάντηση με τη βασίλισσα Ελισάβετ και η πρόσκληση για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο

Πρόσφατα, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle επισκέφτηκαν τη βασίλισσα Ελισάβετ και κατάφεραν να κερδίσουν και μία πρόσκληση για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο. Το πιο πιθανό είναι, μάλιστα, ότι εφόσον παρευρεθούν, θα εμφανιστούν και στο μπαλκόνι του παλατιού μαζί της.