Η διαφορετική και καθόλου βασιλική γιορτή για τα γενέθλια της μικρής Charlotte

Κατερίνα Μπούσιου
Η διαφορετική και καθόλου βασιλική γιορτή για τα γενέθλια της μικρής Charlotte
This photo taken during the weekend by Britain’s Kate, Duchess of Cambridge and released on Sunday, May 1, 2022, shows Britain's Princess Charlotte whose seventh birthday is on Monday, May 2, 2022, in Norfolk, England. (Duchess of Cambridge via AP)

H δούκισσα Kate δεν θέλει να κακομάθει τα παιδιά της και να τα μεγαλώνει ως πρίγκιπες μιας άλλης εποχής. Η κίνηση που έκανε για το πάρτυ της κόρης της Charlotte τα λέει όλα. 

H χαριτωμένη και δημοφιλής πριγκίπισσα Charlotte, το δεύτερο παιδί του William και της Kate γιόρτασε πριν από δύο ημέρες τα έβδομα γενέθλιά της και οι λεπτομέρειες που διέρρευσαν από τα δύο πάρτυ που έγιναν για εκείνη, δείχνουν πως η μητέρα της δεν θέλει να την κακομάθει. Αγνοώντας πρωτόκολλα και βασιλικές τιμές.

Η Charlotte έχει τις συνήθειες της προγιαγιάς Ελισάβετ

Όταν η μικρή πριγκίπισσα άρχισε να κάνει τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις της μαζί με τους γονείς της, οι βρεττανικές εφημερίδες επέμεναν πως μοιάζει στην προγιαγιά Ελισάβετ. Η αλήθεια είναι ότι είναι φτυστή ο William, αλλά κληρονόμησε την αγάπη της βασίλισσας για αρκετά πράγματα. Όπως για την ιππασία. Εδώ και ένα χρόνο που έχει ξεκινήσει μαθήματα, έχει ξετρελαθεί με τα άλογα, για αυτό και οι γονείς της, έκαναν δώρο στην κόρη τους για τα γενέθλιά της ένα πόνυ. Αυτό όμως ήταν το μόνο ακριβό πράγμα που χαρακτήρισε τα γενέθλιά της.

Η Kate της διοργάνωσε ένα πάρτυ στην εξοχική του κατοικία στο Norflok, το οποίο δεν είχε πλούτη και μεγαλεία. Δεν χρησιμοποίησε catering αλλά μπήκε στην κουζίνα όπως κάθε μαμά και τα μαγείρεψε όλα εκείνη. Από μικρά burgers, πίτσα, hot dog, ποπ κόρν, μέχρι παγωτό και μικρά κέικ. Η τούρτα της που ήταν παραγγελία από γνωστό ζαχαροπλαστείο του Λονδίνου, απεικόνιζε έναν μονόκερο, ενώ καλεσμένοι ήταν μόνο στενοί φίλοι της οικογένειας με τα παιδιά τους. Η δούκισσα του Cambridge, έχει δηλώσει στο παρελθόν πως θέλει τα παιδιά της να μεγαλώσουν φυσιολογικά, χωρίς να κακομαθαίνουν, επειδή ανήκουν σε βασιλική οικογένεια.

https://www.instagram.com/p/CdDaLvXtf5G

Μάλιστα ακόμη και το δεύτερο πάρτι που έγινε στο κυρίως σπίτι τους στο Kensington Palace, ήταν λιτό με καλεσμένους όλους τους συμμαθητές της από το σχολείο. Δεν έλειψε κανείς, γιατί η μικρή όπως σημειώνει το περιοδικό Elle, είναι εξαιρετικά δημοφιλής στο σχολείο της και πολύ επικοινωνιακή. Άριστη μαθήτρια με έφεση στα θεωρητικά μαθήματα. Άλλο ένα γνώρισμα της προγιαγιάς Ελισάβετ, η οποία και της έχει αδυναμία.