Αrchie Harrison: Ο γιος του Harry και της Meghan έχει γενέθλια και οι ευχές ήταν βασιλικές

Πατούλια Κατερίνα
Αrchie Harrison: Ο γιος του Harry και της Meghan έχει γενέθλια και οι ευχές ήταν βασιλικές

Ο Archie γίνεται σήμερα τριών ετών και αυτά τα τρία χρόνια ήταν γεμάτα αλλαγές για τον Harry και τη Meghan Markle. 

Τρία χρόνια με τον Archie! Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγράψει κανείς τη ζωή της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry κι ενώ σήμερα συμπληρώνουμε τρία χρόνια από την ημέρα που οι Sussexes έγιναν γονείς.

Η γέννηση του Archie

Μετά από ένα κυνηγητό ημερών με τους δημοσιογράφους και τους παπαράτσι που είχαν στρατοπεδεύσει στο Windsor, κοντά στο Frogmore Cottage όπου έμενε ο Harry με τη Meghan, οι Sussexes κατάφεραν να αποκτήσουν τον γιο τους, Archie Harrison Mountbatten Windsor κάτω από άκρα μυστικότητα και να επιστρέψουν στο σπίτι τους χωρίς να τους πάρει κανείς χαμπάρι.

Ο Ηarry ανακοίνωσε φανερά συγκινημένος πως έγινε μπαμπάς μπροστά στις κάμερες και τρεις μέρες αργότερα, κρατώντας αγκαλιά τον γιο του και τη σύζυγό του, μας σύστησε την τριμελή πια οικογένειά του.

Στα χρόνια που πέρασαν, ο Archie μετακόμισε με τους γονείς του αρχικά στον Καναδά κι έπειτα στην Καλιφόρνια, έγινε μεγάλος αδερφός και έκτοτε δεν επέστρεψε στο Λονδίνο, κάτι που αποτελεί επιθυμία του μπαμπά του.

Η πιο πρόσφατη εικόνα του Archie, ο οποίος είναι κοκκινομάλλης, ένα πραγματικό mini me του μπαμπά του, είναι από την οικογενειακή κάρτα των Χριστουγέννων που δημοσίευσαν οι Sussexes λίγο πριν τις γιορτές.

Ο Archie, θα γιορτάσει τα τρίτα του γενέθλια στο Montecito και θα σβήσει τα τρία του κεράκια μαζί με τη μικρή του αδερφή Lilibet, η οποία τον επόμενο μήνα θα γίνει ενός έτους.

Ευχές βασιλικές για τον Archie:

Για τα τρίτα γενέθλια του Archie και παρότι έχουν να τον δουν από κοντά πάνω από 2,5 χρόνια, οι θείοι, οι παππούδες και η ίδια η βασίλισσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ευχήθηκαν στον Archie με ένα story.

279915069_5619653798117756_1368922497397000793_n.jpg

Φυσικά, οι φωτογραφίες του Archie που δημοσίευσαν οι royals είναι από εκείνες που ήταν μωρό, μιας και ο Harry με τη Meghan σπάνια κάνουν πια δημοσιεύσεις με τα παιδιά τους.

279943278_521171759742497_6819018914773070472_n.jpg

Ο Archie παραμένει έκτος στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου και η βασίλισσα έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ευχόμαστε στον Archie Mountbatten-Windsor χαρούμενα τρίτα γενέθλια» ενώ το μήνυμα του Κάρολου ήταν πιο τυπικό μιας και έγραψε «Χρόνια πολλά Archie».

archie_genethlia.jpg

Ο William με την Kate από τη μεριά τους, προτίμησαν μια φωτογραφία από τη βάπτιση του Archie.

Μένει να δούμε αν η μαμά του Meghan, θα μας δείξει πόσο έχει μεγαλώσει ο Archie όπως ακριβώς έκανε με βίντεο ή φωτογραφίες τα προηγούμενα χρόνια.