Η Meghan και ο Harry θα είναι στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο, αλλά η Ελισάβετ αποφάσισε την τιμωρία τους

Νατάσσα Σχοινά
Η Meghan και ο Harry θα είναι στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο, αλλά η Ελισάβετ αποφάσισε την τιμωρία τους

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry στα Invictus Games

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Τι κι αν οι Sussexes θα δώσουν το παρών για το Ιωβηλαίο, η μονάρχης τούς απαγορεύει να παρευρεθούν σε ένα πολύ σημαντικό γεγονός.

Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα σχετικά με το αν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle πρόκειται να δώσουν το παρών στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ. Μέχρι πρότινος, όλοι πίστευαν πως οι Sussexes δε θα έμπαιναν στη διαδικασία να ταξιδέψουν λόγω των τεταμένων σχέσεων με το παλάτι, όμως, η ξαφνική -και μυστική- συνάντησή τους με την Ελισάβετ πριν τα Invictus Games φαίνεται πως βελτίωσε κάπως την κατάσταση.

Η Meghan Markle, ο πρίγκιπας Harry και τα παιδιά τους στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο

Σύμφωνα με το Αμερικανικό People, εκπρόσωπος του ζευγαριού επιβεβαίωσε την επίσκεψη του Harry της Meghan και των παιδιών τους στο Λονδίνο για τα 70 χρόνια της μονάρχη στον θρόνο.

«Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είναι ενθουσιασμένοι και νιώθουν τιμή που θα παρευρεθούν στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας αυτόν τον Ιούνιο με τα παιδιά τους», δήλωσε.

APTOPIX Netherlands Invictus Games

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry στα Invictus Games

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Οι Sussexes δε θα είναι στο μπαλκόνι του Trooping the Colour

Μπορεί οι Sussexes να παρευρεθούν τελικά στις γιορτές για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, όμως, η βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε να τους τιμωρήσει εμμέσως πλην σαφώς. Στην καθιερωμένη παρακολούθηση μίας πτήσης επίδειξης της Βρετανικής Αεροπορίας από το μπαλκόνι του παλατιού, η οικογένεια της Meghan και του Harry δε θα είναι στο πλευρό της μονάρχη. Κι αυτό γιατί η τελευταία αποφάσισε ότι στο γεγονός θα μπορούν να είναι μόνο τα ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας.

«Μετά από πολλή σκέψη, η βασίλισσα αποφάσισε ότι η εμφάνιση στο μπαλκόνι του Trooping the Colour την Πέμπτη 2 Ιουνίου θα είναι περιορισμένη στη Μεγαλειότητά της και στα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας που έχουν αναλάβει αυτήν τη στιγμή επίσημα δημόσια καθήκοντα εκ μέρους της βασίλισσας», είπε ο εκπρόσωπος.

Έτσι, στο μπαλκόνι θα εμφανιστούν η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Κάρολος, η Camilla, δούκισσα της Κορνουάλης, ο πρίγκιπας William, η Kate Middleton, ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte, ο πρίγκιπας Louis, η πριγκίπισσα Άννα, ο γιος της βασίλισσας, πρίγκιπας Edward, η Σοφία, κόμισσα του Wessex, και τα παιδιά τους (Louise και James), ο δούκας του Kent, πρίγκιπας Edward, ο πρίγκιπας Richard, η πριγκίπισσα Αλίκη και η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα.

Στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο ο πατέρας της Meghan Markle: Οι απειλές και τα σχόλια για τον Harry