Θα κάνει κάτι σωστό ο πρίγκιπας Harry;

Νατάσσα Σχοινά
Θα κάνει κάτι σωστό ο πρίγκιπας Harry;

Ο πρίγκιπας Harry στο Inglewood της California.

AP

Ο Harry σήκωσε την μπλούζα του για να βάλει αντηλιακό και η κατακραυγή άρχισε.

Έχουμε κάτι λιγότερο από έναν μήνα μέχρι τους μεγάλους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ. Αυτό σημαίνει ότι ο πρίγκιπας Harry που είναι καλεσμένος και που, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, σκοπεύει να δώσει το παρών με τη σύζυγό του, Meghan Markle, και τα δύο τους παιδιά, Archie και Lilibet, έχει ακόμη λίγο χρόνο για να επιδοθεί στις προσωπικές τους δραστηριότητες.

Ο Harry λατρεύει το polo και συμμετείχε σε έναν αγώνα. Αυτό δε θα ήταν «νέο», αν ο φωτογραφικός φακός δεν είχε καταφέρει να τον απαθανατίσει σε ένα από τα διαλείμματα.

Ο πρίγκιπας Harry, η μπλούζα και το αντηλιακό

Ο Harry που για χρόνια είχε συνηθίσει τον καιρό της Αγγλίας, δεν είναι ακόμη συνηθισμένος στις καιρικές συνθήκες και στην ηλιοφάνεια της Santa Barbara. Την ώρα μίας αλλαγής, λοιπόν, σήκωσε το T-shirt του για να διευκολύνει έναν βοηθό που βρισκόταν εκεί και να του τοποθετήσει αντηλιακό στην πλάτη.

https://www.instagram.com/p/CdTrprdtTD4

Η φωτογραφία, κατευθείαν μετά την κυκλοφορία της, άρχισε να διαμοιράζεται στο διαδίκτυο από το κοινό που χρόνια είχε να δει σχεδόν topless τον πρίγκιπα -από τις εποχές που κυκλοφορούσαν φωτογραφίες του στο Las Vegas και αλλού από τα ατελείωτα πάρτι και τη διασκέδαση στην οποία επιδιδόταν-.

Τα σχόλια, ωστόσο, ήταν κατά κύριο λόγο επικριτικά. Γιατί σήκωσε την μπλούζα του, γιατί δεν κοιτούσε προς την αντίθετη πλευρά, μέχρι και υπαινιγμοί για την αλλαγή στο σώμα του τα τελευταία χρόνια.

Ό,τι και να κάνει, κάποιο λάθος θα βρεθεί

Με την έκθεση που έχει λάβει τα τελευταία χρόνια τόσο με τον γάμο του με την Meghan Markle, όσο και με το Megxit και τη συνέντευξη στην Oprah, σαφώς τα βλέμματα στράφηκαν περισσότερο από ποτέ πάνω του. Και υπάρχει τόσο η πλευρά που στηρίζει τους Sussexes όσο και αυτή που τους κατακρίνει θεωρώντας πως θέλουν απλώς να τραβούν την προσοχή πάνω τους. Το θέμα, όμως, είναι ότι από ένα σημείο και μετά φαίνεται πως ό,τι και να κάνουν μπορεί να παρεξηγηθεί. Ακόμα και μία άνευ ουσίας για τον μέσο άνθρωπο κίνηση, όπως αυτή του να βάλει ο Harry αντηλιακό.

Γιατί αν βλέπαμε κάποιον άσημο να έχει σηκώσει την μπλούζα του και να βάζει αντηλιακό την ώρα που βρίσκεται ώρες κάτω από τον ήλιο αθλούμενος, μάλλον κανείς δε θα έμπαινε στη διαδικασία να παρατηρήσει ότι το γεγονός συνέβη, όχι να σχολιάσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά της στάσης του σώματος εκείνη την ώρα.

Britain Prince Harry

Στα θετικά νέα, ο δούκας του Sussex βρέθηκε στην εν λόγω κατάσταση για την ομάδα «Los Padres» με τον καλό του φίλο Nacho Figueras για να τιμήσει το νέο του σπίτι αλλά και για να βοηθήσει στην ευαισθητοποίηση για φιλανθρωπικές οργανώσεις.

«Ο πρίγκιπας Harry είναι ένας ένθερμος λάτρης και παίκτης του polo και παίζει σε όλη του τη ζωή. Η δική μου ομάδα polo έχει μία πλατφόρμα όπου χρησιμοποιούμε το άθλημα και την πλατφόρμα για την ευαισθητοποίηση για φιλανθρωπικές οργανώσεις. Ο Harry θα είναι μέλος αυτής της ομάδας», είπε ο Figueras στον ραδιοφωνικό σταθμό KCLU της Santa Barbara.

Ξετρελαμένος με την κόρη του ο πρίγκιπας Harry: Το βίντεο που αποτελεί τρανή απόδειξη