Στο νοσοκομείο ο πατέρας της Meghan Markle μετά από συμπτώματα εγκεφαλικού

Πατούλια Κατερίνα
Στο νοσοκομείο ο πατέρας της Meghan Markle μετά από συμπτώματα εγκεφαλικού

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Η αδερφή της Meghan Markle ανακοίνωσε τα νέα για την υγεία του πατέρα της.

Δύσκολες ώρες βιώνει ξανά ο μπαμπάς της Meghan Markle, Thomas, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού.

Στο νοσοκομείο ο Thomas

Ο συνταξιούχος διευθυντής τηλεοπτικού φωτισμού στη δημοφιλή σειρά «Παντρεμένοι με Παιδιά», εμφανίστηκε σε φωτογραφία πάνω σε φορείο με αρκετά παραπανίσια κιλά και σε εμφανώς κακή κατάσταση στην Tijuana του Μεξικό και για να μπορεί να αναπνεύσει έπρεπε να φορέσει ειδική μάσκα οξυγόνου.

Ο 77χρονος πέρασε τα σύνορα και μεταφέρθηκε κατόπιν στο νοσοκομείο Chula Vista της Καλιφόρνια και όπως έγινε γνωστό δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει στους τραυματιοφορείς αλλά ούτε και να γράψει τα συμπτώματά του, σύμφωνα με το TMZ.

«Ο μπαμπάς προσπαθεί να αναρρώσει», τόνισε η 57χρονη Samantha Markle σε δήλωσή της στην Daily Mail και συμπλήρωσε πως η ίδια και η οικογένειά της ζητούν την προστασία της ιδιωτικότητάς τους.

«Ο μπαμπάς θέλει να ξεκουραστεί γιατί έχει βασανιστεί πολύ τα τελευταία χρόνια από την αδερφή μου. Είναι ασυγχώρητο όλο αυτό», συμπλήρωσε η αδερφή της Markle.

O Μarkle είχε πριν μερικές εβδομάδες ανακοινώσει πως θα ταξιδέψει μέχρι το Λονδίνο για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας και ήθελε να καταφέρει να γνωρίσει από κοντά τους… συμπέθερους αλλά και τον γαμπρό του Harry, τον οποίο δεν έχει συναντήσει ποτέ από κοντά, όπως και τα εγγόνια του, Archie και Lilibet.

«Θέλω να δείξω τον σεβασμό μου στη βασίλισσα, θέλω να τους δείξω και να εξηγήσω στη βασίλισσα πως όλη η οικογένεια μου σέβεται την ίδια και τους royals, τους θαυμάζουμε και θέλουμε να ξέρουν πώς νιώθουμε για εκείνους», τόνισε στο GB News ο Markle, ο οποίος ήθελε να μπορέσει να ευχαριστήσει τον Κάρολο που συνόδευσε την κόρη του στην εκκλησία αντί εκείνου στον βασιλικό γάμο.

Και δεν περιορίστηκε εκεί ο 77χρονος, ο οποίος τόνισε πως επιθυμεί να βρεθούν με τον Κάρολο για να μιλήσουν για τα παιδιά τους που τους έχουν στοιχειώσει:

«Πιστεύω πως έχουμε πολλά κοινά. Θα μου άρεσε να του μιλήσω, τα παιδιά μας, μας έχουν στοιχειώσει», τόνισε ο Markle χαρακτηριστικά στο ξεκίνημα του Μαΐου.

Στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο ο πατέρας της Meghan Markle: Οι απειλές και τα σχόλια για τον Harry

Περγίεργο το timing της ασθένειας

Σου θυμίζουμε πως το 2018, με την πρόφαση του προβλήματος στην καρδιά του που προέκυψε, ο Thomas δεν έδωσε το παρών στον γάμο της κόρης του με τον Harry ενώ αργότερα παραδέχτηκε τα στημένα παπαρατσικά ρεπορτάζ. Ο Thomas έφτασε στο σημείο τα τέσσερα αυτά χρόνια, να δώσει στα μίντια μέχρι και το γράμμα που του είχε στείλει η 40χρονη σήμερα Meghan και να βρεθεί απέναντί της στο δικαστήριο που είχε με την Daily Mail.

Ενθουσιάστηκε η Meghan Markle με τον Harry και το φιλί στο στόμα έγινε viral