Diana Ross και Εlton John θα τραγουδήσουν για την βασίλισσα Ελισάβετ στο μεγαλύτερο πάρτι του κόσμου

Κατερίνα Μπούσιου
Diana Ross και Εlton John θα τραγουδήσουν για την βασίλισσα Ελισάβετ στο μεγαλύτερο πάρτι του κόσμου

 (Dominic Lipinski/Pool Photo via AP, File)

PA

Πολλά γλέντια και πολλή μουσική θα έχουμε στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου που ξεκινούν από το βράδυ της Παρασκευής. Η μεγάλη μουσική γιορτή στο παλάτι θα γίνει το Σάββατο, παρουσία της βασίλισσας. 

Η αφρόκρεμα της βρετανικής αριστοκρατίας, αλλά και της τέχνης, της υποκριτικής και της μουσικής, θα βρεθεί στο μεγάλο πάρτι του παλατιού το οποίο θα γίνει το Σάββατο. Αυτό είναι το επίσημο πάρτι της βασίλισσας Ελισάβετ για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, όπου αργότερα θα δεξιωθεί και τους ξένους καλεσμένους της. Αυτές τις ημέρες στους δρόμους του Λονδίνου επικρατεί μία αναταραχή. Με συνεχείς στρατιωτικές και πολιτικές πρόβες για τα μεγάλα event του Σαββατοκύριακου.

Σχεδόν τρείς ώρες μουσική

O Elton John θα βρεθεί on stage ενώ η Diana Ross θα κλείσει μουσικά αυτή την μεγάλη γιορτή που θα γίνει στις τρείς μεγάλες σκηνές που θα στηθούν στο παλάτι. Κάτι παρόμοιο, δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ. Άλλωστε ποτέ ξανά δεν έχει υπάρξει Πλατινένιο Ιωβηλαίο για βρετανό μονάρχη και είναι και κάτι που δύσκολα θα ξαναζήσουμε στο βάθος των αιώνων. Σε αυτήν την μεγάλη και τόσο σημαντική συναυλία η οποία θα μεταδοθεί από το BBC live σε όλο τον κόσμο, θα υπάρχει μία ποικιλία μουσικών ακουσμάτων. Οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν ενδιάμεσα θα είναι οι: Queen, Adam Lambert, Alicia Keys, Hans Zimmer, Ella Eyre, Craig David, Mabel, Elbow, George Ezra, Duran Duran, Andrea Bocelli, Mimi Webb, Sam Ryder, Jax Jones, Celeste, Nile Rodgers, Sigala και οι Diversity.

Μεγάλες μορφές του αθλητισμού και του πολιτισμού όπως ο David Beckham και η Julie Andrews θα απευθύνουν χαιρετισμό για την μεγάλη γιορτή της μεγαλειοτάτης, ενώ και σχήματα κλασσικής μουσικής θα παίξουν σημαντικά έργα, ενώ και μουσική από μεγάλα μιούζικαλ θα συμπληρώσουν το μεγάλο event, στο οποίο θα εμφανιστεί και η βασίλισσα Ελισάβετ λίγο πριν το τέλος για να ευχαριστήσει για την τιμή.

22 χιλιάδες θα είναι οι τυχεροί θεατές αυτή της συναυλίας, εκ των οποίων οι περίπου 8 χιλιάδες, είναι αξιωματούχοι του στρατού και εθελοντές των βασιλικών ιδρυμάτων.

https://www.instagram.com/p/CeN_qKUMdmp

Σε αυτή την συναυλία θα υπάρχει και ένα δεύτερο ρεκόρ. Η Diana Ross τραγουδά μετά από 15 χρόνια ξανά στην Βρετανία.