O πρίγκιπας Andrew τέθηκε εκτός από όλες τις επίσημες εκδηλώσεις για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο

Κατερίνα Μπούσιου
O πρίγκιπας Andrew τέθηκε εκτός από όλες τις επίσημες εκδηλώσεις για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο

Βρέθηκε θετικός σε covid test και δεν θα βρίσκεται κοντά στην μητέρα του και βασίλισσα Ελισάβετ. 

Όλο αυτό το διάστημα οι υπεύθυνοι των εκδηλώσεων του Πλατινένιου Ιωβηλαίου έψαχναν τρόπο για την παρουσία του γιου της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπα Andrew στις επίσημες εκδηλώσεις, γιατί πλέον δεν είναι ενεργό μέλος της βασιλικής οικογένειας. Kαι εκεί που είχε βρεθεί η λύση, κανείς δεν περίμενε το τυχαίο γεγονός που θα συνέβαινε και θα οδηγούσε στην αναγκαστική απουσία του.

Πρίγκιπας Andrew: Τι ρόλο θα παίξει τελικά στο Πλατινένιο Ιωβήλαιο της βασίλισσας Ελισάβετ;

https://www.instagram.com/p/CeTaSVHMDzt

Θετικός στον covid

Σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού, ο πρίγκηπας υποβλήθηκε χθες το πρωί σε τεστ και βρέθηκε θετικός. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, δεν επισκέφτηκε το παλάτι για να βρεθεί στο Trooping the Color. Δεν θα έβγαινε στο μπαλκόνι στο πλευρό της μητέρας του, του Κάρολου και του William, αλλά θα βρισκόταν στο σαλόνι με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα. Το πρωί είχαν καταφθάσει και ο πρίγκιπας Harry με την Μeghan και αυτή θα ήταν μία σπάνια οικογενειακή συνάντηση.

Αυτό του στερεί το δικαίωμα να παραβρεθεί σήμερα στην επίσημη θρησκευτική τελετή, αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες εκδηλώσεις. Ο ίδιος δεν περίμενε βέβαια αυτή την εξέλιξη, αφού ήθελε μετά την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Epstein και την αποφυγή της δίκης του στην Αμερική, να είναι στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο, για να κερδίσει λίγη από την οικογενειακή αίγλη. Η μητέρα του, βασίλισσα Ελισάβετ ήδη είχε κάνει το πρώτο βήμα, αφήνοντας το τρίτο ηλικιακά παιδί της να την συνοδέψει στην επιμνημόσυνη δέηση για τον σύζυγό της Φίλιππο.

Ο Andrew ο οποίος μέχρι το βράδυ της Τετάρτης βρισκόταν στο κάστρο του Windsor κάνοντας και ιππασία, δεν έχει σοβαρά συμπτώματα.