Η μικρή Lilibet δεν γνώρισε τα ξαδέλφια της και αυτό σημαίνει πολλά για την σχέση William και Harry

Κατερίνα Μπούσιου
Η μικρή Lilibet δεν γνώρισε τα ξαδέλφια της και αυτό σημαίνει πολλά για την σχέση William και Harry

Lilibet Diana

Η οικογενειακή συνάντηση για να γνωρίσει η βασιλική οικογένεια την κόρη του Harry και της Meghan, δεν έγινε ποτέ και αυτό έδειξε και το επίπεδο σχέσεων μεταξύ των δύο αδελφών.  

Οι γιορτές για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο μπορεί να έληξαν, αλλά ακόμη και σήμερα δεν γνωρίζουμε για πολλά από όσα διαδραματίστηκαν πίσω από τις κλειστές πόρτες του παλατιού. Σίγουρα η γνωριμία της μικρής Lilibet, της κόρης του Harry και της Meghan με την υπόλοιπη οικογένεια και τα ξαδέλφια της και μάλιστα στα πρώτα της γενέθλια αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά τελικά η μικρή γνώρισε μόνο την προγιαγιά της βασίλισσα Ελισάβετ. Τα νέα για την σχέση William και Harry δεν είναι τόσο καλά.

H Lilibet δεν γνώρισε τα παιδιά της Kate και του William

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, η δούκισσα Κate είχε μιλήσει ήδη στα τρία της παιδιά για την ξαδέλφη τους Lilibet και μάλιστα είχαν δει κάποιες φωτογραφίες της μέσω What'up. Τι το πιο φυσικό λοιπόν από να την γνωρίσουν, αφού βρισκόταν στο Λονδίνο. Αυτό όμως δεν συνέβη ποτέ. Ούτε είχαν συμμετοχή στο μικρό πάρτι το οποίο έγινε για τα γενέθλια της. Αντίθετα η κοκκινομάλλα Lilibet, γνώρισε τα άλλα ξαδέλφια της, δηλαδή τα παιδιά της πριγκίπισσας Βεατρίκης και της Ευγενίας, που έχουν πολύ καλές σχέσεις με τον πατέρα της Harry.

Και εδώ έρχεται το μεγάλο ερώτημα το οποίο απασχολεί αρκετούς βρετανούς αρθογράφους. Για ποιο λόγο έγινε αυτό και πόσο κακές συνεχίζουν να είναι οι σχέσεις μεταξύ William και Harry; Η απάντηση είναι με μία πρώτη εκτίμηση, ότι παραμένουν ψυχρές και τυπικές και δεν έχουν αποκατασταθεί. Οι βασιλικοί αναλυτές, αμφιβάλλουν αν υπήρξε μεταξύ τους συνάντηση, εκτός από την συνεύρεση τους, στο σαλόνι του παλατιού, την πρώτη ημέρα του Ιωβηλαίου, λίγο πριν την παρέλαση Trooping the Color.

Ούτε πιστεύουν ότι συναντήθηκαν μόνοι, έστω και για λίγο. Λόγω αυτής της κατάστασης, θεώρησαν και οι δύο πλευρές ότι δεν είναι ακόμη έτοιμοι να ξαναγίνουν οικογένεια. Οι δημοσιογράφοι στο Λονδίνο θεωρούν ότι έγινε ένα πρώτο μικρό βήμα, καταρχάς με την εμφάνιση του άσωτου Harry στο Ιωβηλαίο για το χατήρι της γιαγιάς του. Το πως θα κυλήσουν οι σχέσεις τους, εξαρτάται από την συμπεριφορά του. Και κυρίως για το αν θα εκδόσει το πολυαναμενόμενο βιβλίο του, κάνοντας νέες αποκαλύψεις για την μοναρχία. Αν η συμπεριφορά του είναι διαφορετική, τότε ίσως υπάρχουν ελπίδες.

https://www.instagram.com/p/CeY7gf9FWFD

Ωστόσο, εκείνη που κάνει μεγάλες προσπάθειες για την καλή σχέση μεταξύ των δύο αδελφών, είναι η Kate. Γιατί πιστεύει ότι όλα όσα έχουν γίνει έχουν πληγώσει αλλά και έχουν θυμώσει τον πρίγκιπα William. Τώρα, προσπαθεί να βρει την χρυσή τομή στην επικοινωνία τους. Αλλά όλα κρέμονται από μία κλωστή.