Παρά τις αποδοκιμασίες, η Meghan και ο Harry έκαναν αυτό που έπρεπε με την κόρη τους

Παρά τις αποδοκιμασίες, η Meghan και ο Harry έκαναν αυτό που έπρεπε με την κόρη τους

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry στον Καθεδρικό του Αγίου Παύλου

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Πολλοί τους κατηγόρησαν, αλλά οι Sussexes δεν ήθελαν να τα κάνουν όλα δημόσια.

Πολλοί έχουν κατακρίνει ανά διαστήματα το γεγονός πως, σύμφωνα με τα όσα έχουμε δει, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry, δεν έχουν πάει αρκετές φορές την κόρη τους, Lilibet Diana, στη γιαγιά της, βασίλισσα Ελισάβετ ιδίως βρισκόμενοι στο Ηνωμένο Βασίλειο για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο. Πόσο μάλλον όταν φέτος η υγεία της δεν ήταν στα καλύτερά της, οπότε πολλοί αναρωτιούνται και για το άμεσο μέλλον της.

Σύμφωνα με το Express και όπως μεταφέρει ο βασιλικός συντάκτης Omid Scobie που συνέγραψε το βιβλίο «Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family» που κυκλοφόρησε το 2020, οι Sussexes όχι απλά είχαν την Ελισάβετ στο μυαλό τους, αλλά της έχουν πάει πολλές φορές τη μικρή, απλά χωρίς τα αδιάκριτα βλέμματα να βρίσκονται πάνω τους.

Τα γενέθλια της Lilibet και το πικ νικ

Το Σάββατο, που η Lilibet είχε τα πρώτα της γενέθλια, ο Harry και η Meghan έκαναν ένα πάρτι με μορφή πικ νικ, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Misan Harriman, φίλος της οικογένειας και διάσημος φωτογράφος απαθανάτισε τη μικρή σε υπέροχες λήψεις.

Ο Scobie δήλωσε επίσης σχετικά με αυτό:

«Για τα πρώτα γενέθλια της Lilibet, ο πρίγκιπας Harry και η δούκισσα Meghan προσκάλεσαν κοντινούς φίλους και οικογένεια για ένα ιδιαίτερο picnic στην αυλή (στο Frogmore Cottage, στο Windsor). Η Claire Ptak (η σεφ που ανέλαβε τη γαμήλια τούρτα του ζευγαριού το 2018) έφτιαξε μία ιδιαίτερη παραγγελία για το πάρτι. Ένας εκπρόσωπος μού λέει ότι ο Harry και η Meghan ‘παραμένουν συγκινημένοι από τις αναρίθμητες ευχές για την κόρη τους’ και έχουν επίσης εκπλαγεί που οι υποστηρικτές των Sussexes στον κόσμο έχουν κάνει δωρεές ύψους άνω των 100 χιλιάδων στο @WCKitchen προς τιμήν της Lilibet»

Ιδού η Lilibet Diana: Meghan Markle και πρίγκιπας Harry δείχνουν την κόρη τους στα 1α της γενέθλια

Sussexes VS Cambridges

Όσον αφορά στο κατά πόσο το ζευγάρι, πέρα από την Ελισάβετ, ήρθε κοντά και με την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William, ο Scobie ήταν ξεκάθαρος.

«Για όσους αναρωτιούνται, μου έχουν πει ότι δεν υπήρχε καμία διάδραση μεταξύ των Sussexes και των Cambridges, αλλά αυτό είναι μία ιστορία για μία άλλη στιγμή», είπε.