Η γκάφα του πρίγκιπα George στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο και η κίνηση της Charlotte για να τον συνετίσει

Μαρία Ροδίτη
Η γκάφα του πρίγκιπα George στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο και η κίνηση της Charlotte για να τον συνετίσει

AP Photo/Frank Augstein, Pool

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Ο Πρίγκιπας George φαίνεται πως χαλάρωσε στον εξώστη του Παλατιού με τη μικρή Charlotte να τον… βάζει στη θέση του.

Το τετραήμερο εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο ολοκληρώθηκε την Κυριακή 5/6 όμως όλος ο πλανήτης ακόμα μιλά… για τα δύο από τα τρία παιδιά της Kate Middleton και του Πρίγκιπα William: τον Louis και τη Charlotte.

Τα δύο μικρότερα παιδιά των Cambridges έκλεψαν την παράσταση με τα καμώματά τους στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο. Από τη μία, ο πρίγκιπας Louis με τις γκριμάτσες του στο Trooping The Color και από την άλλη η πριγκίπισσα Charlotte με τα νάζια της στο Κάστρο του Cardiff κατάφεραν να κάνουν όλο τον κόσμο να τους συζητά αφήνοντας για λίγο στην άκρη τη βασίλισσα Ελισάβετ. Τι έγινε τώρα; Άλλο ένα στιγμιότυπο της πριγκίπισσας Charlotte με τον αδελφό της, Πρίγκιπα George, έγινε αντιληπτό και viral σε όλο τον κόσμο.

Η πριγκίπισσα Charlotte έκλεψε την παράσταση στην επίσκεψή της στο Κάστρο του Cardiff

Το στιγμιότυπο της Charlotte με τον George στο φινάλε του Πλατινένιου Ιωβηλαίου

Το περιστατικό με τον George και τη Charlotte έγινε την τελευταία μέρα του Πλατινένιου Ιωβηλαίου στον εξώστη του Παλατιού του Buckingham και όταν ξαφνικά η Βασίλισσα Ελισάβετ βγήκε για να χαιρετήσει το πλήθος.

Ντυμένη στα πράσινα, η 96χρονη βασίλισσα, η οποία απουσίασε από τις περισσότερες εκδηλώσεις του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της, βγήκε στον εξώστη συνοδευόμενη από τους διαδόχους της, τους πρίγκιπες Κάρολο και William, με συζύγους και παιδιά, πριν ακουστεί ο βρετανικός ύμνος «God Save the Queen».

Καθώς, λοιπόν, έπαιζε ο βρετανικός ύμνος, ο πρίγκιπας George εντοπίστηκε να βάζει το χέρι του στην προεξοχή του μπαλκονιού. Η Charlotte αμέσως το αντιλήφθηκε κι έσπρωξε γλυκά το χέρι του αδελφού της λέγοντάς του να διορθώσει τη στάση του. Ο George διόρθωσε γρήγορα τη στάση του σώματός σου βάζοντας τα χέρια του στο πλάι του και... όλα ήρθαν στη θέση τους με τα δύο αδέλφια να γίνονται viral και να δείχνουν για ακόμη μια φορά πόσο χαριτωμένα είναι.

Το μεγάλο «Party at the Palace»

Το «Party at the Palace» της Βασίλισσας Ελισάβετ φιλοξένησε 22.000 καλεσμένους, γιορτάζοντας τη συνεισφορά του Ηνωμένου Βασιλείου και της Κοινοπολιτείας στη μόδα, τον αθλητισμό, το περιβάλλον και τη μουσική κατά τη διάρκεια της 70χρονης βασιλείας της, που έσπασε το ρεκόρ.

Britain Platinum Jubilee

AP Photo/Frank Augstein, Pool

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Η ίδια η βασίλισσα δεν παρευρέθηκε στη συναυλία λόγω των «κινητικών προβλημάτων» της, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του PEOPLE, η μονάρχης παρακολούθησε το event από την τηλεόραση του Κάστρου του Windsor όπου και βρίσκεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βασίλισσα Ελισάβετ είναι η πρώτη που γιορτάζει Πλατινένιο Ιωβηλαίο μιας και αποτελεί τη μακροβιότερη μονάρχη. Οι τετραήμεροι εορτασμοί περιλάμβαναν τη μεγάλη συναυλία στο Λονδίνο (που έγινε το Σάββατο 4/6), το Trooping The Color, τη λειτουργία ευχαριστιών στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου και την ιπποδρομία Derby.