O πρίγκηπας William είναι ένας super dad και το γιορτάζει με μία απίθανη φωτογραφία

Κατερίνα Μπούσιου
O πρίγκηπας William είναι ένας super dad και το γιορτάζει με μία απίθανη φωτογραφία

George, Charlotte και Louis δεν νοιάζονται αν είναι πρίγκιπας γιατί για εκείνους είναι απλά ο μπαμπάς τους. Ο William γιορτάζει την γιορτή του πατέρα με μία μοναδική φωτογραφία. 

Μπορεί να είναι τρίτος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου, να έχει ήδη βασιλικές ευθύνες, αλλά πάνω από όλα είναι ευτυχισένος μπαμπάς τριών παιδιών. Ο πρίγκιπας William γιορτάζει την γιορτή του πατέρα με μία ιδιαίτερη φωτογραφία με τα παιδιά του με τα σχόλια να πέφτουν «βροχή» στο επίσημο προφίλ του στο Instagram.

Σκασμένοι στα γέλια

Ο William στην φωτογραφία που δημοσίευσε το πρωί για να ευχηθεί με την σειρά του σε όλους τους μπαμπάδες, φαίνεται τρισευτυχισμένος και θυμίζει αρκετά τα τρυφερά προσωπικά στιγμιότυπα της μαμάς του Diana, με εκείνον και τον αδελφό του Harry. Χωρίς να είναι τίποτε στημένο, με μία φυσικότητα που μας δείχνει και την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τα παιδιά του, φωτογραφίζεται προφανώς σε διακοπές σε εξωτικό μέρος (γιατί φορά βερμούδα) και έχει στους ώμους του τον μικρότερο και σκανδαλιάρη Louis, τον πρωτότοκο George και φυσικά την κόρη του Charlotte στα αριστερά του, η οποία μάλιστα κρατά χαριτωμένα στα χέρια της και τα γυαλιά ηλίου!

https://www.instagram.com/p/Ce9t0LDtcD3

Και όπως έγραφε στη λεζάντα: «Εύχομαι χαρούμενη γιορτή σε όλους τους μπαμπάδες και τους παππούδες σε όλον τον κόσμο». Η φωτογραφία μέσα σε ελάχιστες ώρες συγκέντρωσε χιλιάδες likes και μας θύμισε εκείνη της χριστουγεννιάτικης κάρτας των Cambridge, η οποία είχε τραβηχτεί στην Ιορδανία σε διακοπές της οικογένειας. Είναι η χώρα που έζησε για αρκετά χρόνια με την δική της οικογένεια η Kate, καθώς ο πατέρας της δραστηριοποιούνταν εκεί επιχειρηματικά. Αν κρίνουμε πάντως από τις αντιδράσεις των παιδιών, μπορεί να είναι και εκείνη η φωτογράφος. Είναι άλλωστε κάτι που το συνηθίζει.

Ο Πρίγκιπας William με casual look παίζει για πρώτη φορά με τ' ανίψια του μπροστά στον φακό

Σε αντίθεση πάντως με το παρελθόν, William και Kate αποφεύγουν τις τυπικά στυλιζαρισμένες φωτογραφίες που επιτάσσει το πρωτόκολλο κα προσπαθούν να κάνουν πιο home feeling στιγμιότυπα. Το Πλατινένιο Ιωβηλαίο και οι τοπικές γιορτές ήταν και μία ευκαιρία για την Kate να δείξει πόσο απλή οικογένεια είναι, όταν μαγείρεψε μαζί με τα παιδιά της. Δείτε στο μικρό video που ακολουθεί τις τόσο όμορφες αντιδράσεις της οικογένειας.

https://www.instagram.com/p/Ceao5uWFyjl