Η στρατηγική απόφαση του William και της Kate θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως από την Ελισάβετ

Νατάσσα Σχοινά
Η στρατηγική απόφαση του William και της Kate θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως από την Ελισάβετ

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton το 2010

AP

Στην αρχή όλοι πίστευαν ότι η απόφαση ήταν της βασίλισσας, όμως, τελικά αποτελεί επιθυμία των Cambridges.

Ανέκαθεν γνωρίζαμε πως ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton είναι το πιο «πειθαρχημένο» βασιλικό ζευγάρι. Είναι οι άνθρωποι που ξέρουν πώς λειτουργεί το παλάτι και θέλουν να δρουν με βάση τους γραπτούς και άγραφους νόμους του. Σε αντίθεση, για παράδειγμα, με τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle που αποφάσισαν να τα παρατήσουν όλα και να ζήσουν στην Αμερική.

Kate και William μετακομίζουν κοντά στη βασίλισσα

Τι κι αν πρόσφατα τα δημοσιεύματα ήθελαν την Ελισάβετ να παίρνει τις αποφάσεις να στείλει τα μέλη της βασιλικής οικογένειας σε διάφορα σημεία του χάρτη, τελικά η απόφαση της μετακόμισης ανήκει στον William και στην Kate και υπάρχει λόγος.

Μετά και τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ, οι Cambridges αποφάσισαν να κάνουν μία κίνηση που η μονάρχης σίγουρα θα εκτιμήσει, αφού όλοι γνωρίζουν πως η προχωρημένη ηλικία της δημιουργεί ένα άγχος προς κάθε πλευρά.

Αυτός ήταν ο άνθρωπος που έπεισε τη βασίλισσα Ελισάβετ να εμφανιστεί στο μπαλκόνι του Παλατιού

Η 96χρονη βασίλισσα από το 2020 μένει μόνιμα στο κάστρο του Windsor και τώρα, σύμφωνα με το Hollywood Life, Kate και William μετακομίζουν στο Windsor Home Park, μόλις 10 λεπτά από το σπίτι της Ελισάβετ.

«Η βασίλισσα περνάει τον περισσότερο χρόνο της στο Windsor αυτές τις μέρες, οπότε το να είναι (Kate και William) κοντά της είναι τεράστιος παράγοντας. Είναι 96 ετών και αυτό δε διαφεύγει σε κανέναν από την οικογένεια. Κάθε στιγμή μαζί της είναι πολύτιμη», είπε πηγή στο Μέσο.

Ο πρίγκιπας William θέλει να μάθει από τη γιαγιά του

Πριν ο πρίγκιπας William ανέβει στον θρόνο, πρώτος σε σειρά διαδοχής είναι ο μπαμπάς του, πρίγκιπας Κάρολος, όπως έχει καταστήσει σαφές η Ελισάβετ. Όμως, αμέσως μετά, η νέα γενιά έπεται, οπότε ο μεγάλος γιος της πριγκίπισσας Diana προσπαθεί να μάθει τα πάντα από τη γιαγιά του.

«(Η Ελισάβετ) είναι ένας πλούτος γνώσεων και ακόμη πολύ εύστροφη, οπότε δεν υπάρχει άλλος καλύτερος για να τον προετοιμάσει. Έχει κάνει φανταστική δουλειά για 70 χρόνια. Όσα περισσότερα μπορεί να μάθει από εκείνη, τόσο το καλύτερο», προσέθεσε η πηγή.