Ξανά στο προσκήνιο η Meghan Markle με τη συγκινητική χειρονομία της

Πατούλια Κατερίνα
Ξανά στο προσκήνιο η Meghan Markle με τη συγκινητική χειρονομία της
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Μήπως η στροφή προς την πολιτική είναι φανερή για την Markle;

Μετά το Ιωβηλαίο, η Meghan Markle επέστρεψε στην καθημερινότητά της στην Καλιφόρνια, αφήνοντας κατά μέρους τις δημόσιες εμφανίσεις.

H Μέγκαν σε μια τρυφερή κίνηση

Αυτό δεν εμπόδισε την 40χρονη δούκισσα να δείξει και πάλι την ευαισθησία της, αυτή τη φορά βοηθώντας τον οργανισμό γυναικών που προσπαθούν ναγίνουν οι νόμοι κατά των όπλων πιο ασφαλείς για όλους.

Η Shannon Watts από τον οργανισμό Moms Demand Action αποκάλυψε στο Twitter πως η οργάνωση την οποία υπηρετεί δέχτηκε σνακς και γλυκίσματα από την Markle, καθώς και ένα τρυφερό και συγκινητικό σημείωμα από τη Meghan.

Κι επειδή οι fans ήθελαν να μάθουν τι ακριβώς περιείχε το καλάθι που έστειλε η Meghan, η Watts αποκάλυψε πως μιλάμε για ντόνατς, καφέ, μπέιγκελ και κουλουράκια.

«Καλό απόγευμα κυρίες μου, Θέλω να πω ευχαριστώ σε κάθε μία από εσάς τις ατρόμητες γυναίκες, για τη δουλειά σας και για το πώς ταυτόχρονα προσέχετε τις οικογένειες, τα παιδιά και τις κοινότητες και μας κρατάτε ασφαλείς. Θέλω να ξέρετε πως παρά το γεγονός πως μπορεί να νιώθετε εξαντλημένες από τις ώρες δουλειάς και την Αφοσίωσή σας στον σκοπό σας, ελπίζω να πάρετε λίγη ενέργεια και να συνεχίσετε τον αγώνα σας, που είναι ζωτικός και τον εκτιμούμε βαθιά, σαν μαμά και σαν φίλη σας ευχαριστώ», τόνισε η Markle στο συγκινητικό της σημείωμα.

Η Markle υπέγραψε ως δούκισσα του Sussex και σου θυμίζουμε πως η δούκισσα, λίγο πριν το ταξίδι στο Λονδίνο είχε επισκεφτεί το Uvalde στο Τέξας για να τιμήσει τη μνήμη των παιδιών και των δύο καθηγητριών που έπεσαν νεκροί από τις σφαίρες του μακελάρη.