Τα δώρα που θα πάρει ο μπαμπάς Harry από τον Archie και τη Lilibet θα συγκινούσαν κάθε πατέρα

Τα δώρα που θα πάρει ο μπαμπάς Harry από τον Archie και τη Lilibet θα συγκινούσαν κάθε πατέρα

Ο πρίγκιπας Harry στο Global Citizen festival το  2021 

Ούτε μεγάλες γιορτές, ούτε ακριβά δώρα. Μόνο αυτά που έχουν την πραγματική αξία.

Φτάνει αύριο η Ημέρα του Πατέρα και δίνει άλλη μία αφορμή να γιορτάσουμε τον πιο αγαπημένο άντρα της ζωής μας. Οι περισσότεροι ήδη έχουν προμηθευτεί δώρα, ενώ άλλοι μπορεί να ετοιμάζουν κάποιο ιδιαίτερο τραπέζι αφιερωμένο εξαιρετικά στον μπαμπά της οικογένειας.

Ο πρίγκιπας Harry αναμενόμενα θα λάβει κι εκείνος τα δώρα του, αλλά αυτά δεν έχουν να κάνουν καθόλου με ακριβά αντικείμενα. Η σημασία των δώρων που θα λάβει τόσο από τη σύζυγό του, Meghan Markle, όσο και από τα παιδιά τους, Archie και Lilibet, έχει πολύ συναισθηματική αξία.

Το δώρο της Meghan Markle

Όπως κάθε χρόνο, η Meghan Markle προσπαθεί να κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερη την Ημέρα του Πατέρα. Φέτος, σύμφωνα με το Hollywood Life, θα συνεχίσει την παράδοση που έχει δημιουργήσει και θα γράψει ένα ποίημα στον Harry για την πατρότητα.

«Του Harry δεν του αρέσουν οι μεγάλες, επιδεικτικές γιορτές. Κατά κανόνα, η Meghan και ο Harry απολαμβάνουν τις πολύ ηπίων τόνων και προσγειωμένες γιορτές. Και οι δύο θα διάλεγαν κάτι συναισθηματικό από το να σκορπούν έναν σωρό χρήματα οποιαδήποτε ημέρα. Απλά έτσι είναι», είπε πηγή στο Μέσο και σχολίασε για το γράμμα της Meghan: «Είναι εξαιρετική στην καλλιγραφία, οπότε είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης και κάτι που απολαμβάνει πολύ να κάνει».

Ιδού η Lilibet Diana: Meghan Markle και πρίγκιπας Harry δείχνουν την κόρη τους στα 1α της γενέθλια

Τα δώρα που θα πάρει ο πρίγκιπας Harry από τον Archie και τη Lilibet

O 3χρονος Archie και η ενός έτους Lilibet φαίνεται πως θα ακολουθήσουν στα χνάρια της 40χρονης δούκισσας του Sussex και τα δώρα που θα δώσουν στον μπαμπά τους θα έχουν μεγάλη συναισθηματική αξία. Ο Archie έχει ήδη αρχίσει να καταπιάνεται με οτιδήποτε σχετικό με τέχνες και κατασκευές, ενώ η Lilibet πειραματίζεται με ζωγραφική με τα δάχτυλά της.

«Θα υπάρχουν κι άλλα χειροποίητα δώρα, τώρα που ο Archie είναι αρκετά μεγάλος για να αναμειχθεί. Του αρέσουν πολύ οι τέχνες και οι κατασκευές και η Meghan καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να ενθαρρύνει τη δημιουργική πλευρά του. Το ίδιο και η Lili – της αρέσει η ζωγραφική με τα δάχτυλα», είπε η πηγή.