Η Camilla μιλά για πρώτη φορά για το πόσο δύσκολο ήταν να ζήσει με την σκληρή κριτική των βρετανών

Κατερίνα Μπούσιου
Η Camilla μιλά για πρώτη φορά για το πόσο δύσκολο ήταν να ζήσει με την σκληρή κριτική των βρετανών

(Kirsty O'Connor, Pool Photo via AP)

PA

Σε μία αναλυτική για την ζωή της, συνέντευξη στην βρετανική Vogue, η μελλοντική βασιλική σύζυγος και δούκισσα της Κορνουάλης είναι αποκαλυπτική. 

Μετά από 17 χρόνια έγγαμου βίου με τον πρίγκιπα Κάρολο και 35 χρόνια γνωριμίας και ενός θυελλώδους κρυφού τους έρωτα, η μελλοντική βασιλική σύζυγος και δούκισσα της Κορνουάλης, Camilla, αποφάσισε για πρώτη φορά να γίνει πιο εξωστρεφής και να μιλήσει για την ζωή της. Για το διάστημα που ήταν ένα σχεδόν μισητό πρόσωπο για τους βρετανούς, για το βασιλικό της έργο, για την αγάπη που έχει για τα 4 εγγόνια της, ενώ μοιράζεται ακόμη και τα beauty μυστικά της, λίγες μέρες πριν κλείσει τα 75 της χρόνια.

Το κοινό δε θέλει η Camilla να ονομαστεί «Βασιλική Σύζυγος» - Ο προσβλητικός τίτλος που της δίνεται

«Δεν ήταν εύκολο αλλά έπρεπε να συνεχίσω την ζωή μου»

Το 1995 η συνέντευξη της πριγκίπισσας Diana στο BBC, περιελάμβανε μία φράση της που είχε κάνει δημοσιογραφικό πάταγο παγκοσμίως, όταν δήλωνε ότι στον γάμο της με τον Κάρολο, υπήρχε ένα τρίτο πρόσωπο. Οι υποψίες όλων πήγαν φυσικά στην Camilla. Στον νεανικό παράφορο έρωτα του Κάρολου. Για πολλά χρόνια, αν και αποδεκτή στους αριστοκρατικούς κύκλους της Βρετανίας, ήταν το πρόσωπο που αντιπαθούσαν οι απλοί πολίτες. Η αγάπη τους για την Diana ήταν μεγαλύτερη.

Η δούκισσα της Κορνουάλης η οποία φωτογραφίζεται για πρώτη φορά για την βρετανική Vogue, μιλά για εκείνο το διάστημα της αρνητικής κριτικής. Για ευνόητους λόγους, ο δημοσιογράφος δεν κάνει αναφορά στην Diana. Εκείνη απαντά για πρώτη φορά για αυτό το διάστημα: «Δεν ήταν εύκολο. Σε κανέναν δεν αρέσει να τον κοιτούν συνέχεια και να τον επικρίνουν. Αλλά νομίζω ότι στο τέλος, το ξεπέρασα. Πρέπει να συνεχίσω την ζωή μου».

https://www.instagram.com/p/Ce8H0SBMwWH

H Camilla θα γιορτάσει στις 17 Ιουλίου τα 75 της χρόνια και παραδέχεται στον δημοσιογράφο πως σε κανέναν δεν αρέσει να γερνά. Λέει πως θα το γιορτάσουν απλά και οικογενειακά. Κάνει μάλιστα και ένα λογοπαίγνιο και λέει πως ακόμη και λόγω γιορτής, δεν θα τρυπήσει τα αυτιά της. Για εσάς που απορείτε, η δούκισσα δεν ήθελε ποτέ να τρυπήσει τα αυτιά της για να βάλει σκουλαρίκια, από τότε που ήταν μικρό κορίτσι.

https://www.instagram.com/p/CewSeURMnIQ

Στην πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, κάνει αναφορά στα 4 εγγόνια της στα οποία έχει αδυναμία και βρίσκει πάντα χρόνο για να παίζει μαζί τους επιτραπέζια, δηλώνει φεμινίστρια, ενώ ανακοινώνει πως θα συνεχίσει και ως βασιλική σύζυγος να εργάζεται κατά της κακοποίησης των γυναικών με ειδικά προγράμματα.

Θα αναρωτιέστε αν μίλησε και για τον έρωτα της ζωής της, τον Κάρολο. Μα φυσικά. Λέγοντας πως πάντα βρίσκουν χρόνο μέσα στην ημέρα για να πιουν ένα φλιτζάνι τσάι και να μένουν σιωπηλοί στο σαλόνι τους, διαβάζοντας ο καθένας το βιβλίο του. Πολύ British όλο αυτό.