Αλβέρτος- Charlene: Το περίεργο στοιχείο που παρατήρησαν οι fans στη φωτογραφία της επετείου

Πατούλια Κατερίνα
Αλβέρτος- Charlene: Το περίεργο στοιχείο που παρατήρησαν οι fans στη φωτογραφία της επετείου

Έντεκα χρόνια γάμου συμπλήρωσαν ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και η αγαπημένη του πριγκίπισσα Charlene.

Και σε αντίθεση με την περασμένη χρονιά που ο Αλβέρτος γιόρτασε την επέτειο μακριά από τη Charlene εξαιτίας της κατάστασης της υγείας της, αυτή τη φορά η Charlene έχει επιστρέψει για τα καλά στα καθήκοντά της, στα παιδιά της και στο πλευρό του 64χρονου πρίγκιπα.

Επέτειος με επετειακό ποστ

Με αφορμή λοιπόν την επέτειο γάμου την 1η Ιουλίου 2022, ο λογαριασμός της Charlene στο Instagram – κανείς δεν ξέρει αν τον χειρίζεται η ίδια πια- δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία του ζευγαριού και οι fans κυρίως της 44χρονης θλιμμένης πριγκίπισσας παρατήρησαν κάτι παράξενο.

https://www.instagram.com/p/Cfe3Db_slDc

«Χαρούμενη επέτειο», έγραφε η λεζάντα του post στο οποίο η Charlene που έχει ξαναβρεί τον εαυτό της και ίσως και ένα κομμάτι από το χαμένο χαμόγελό της κρατιέται από το χέρι με τον Αλβέρτο, κάτι που το ζευγάρι όχι μόνο δεν συνηθίζει αλλά συνήθως τους βλέπουμε να έχουν απόσταση μεταξύ τους.

Η Charlene παντρεύτηκε τον Αλβέρτο το 2011 σε ένα τετραήμερο εορτασμών και με έντονο το παρασκήνιο πως η πριγκίπισσα προσπάθησε να το σκάσει από το Μονακό.

Ο γάμος αυτός ήταν ο πρώτος στο Μονακό μετά από 55 χρόνια και ακολούθησε σε λάμψη τον γάμο του πρίγκιπα Ρενιέ με την Grace Kelly.

Η δύσκολη χρονιά της Charlene

Η χρονιά που πέρασε βρήκε τη Charlene να δοκιμάζεται πολύ, τόσο σωματικά όσο και στην πνευματική της υγεία και μετά την παραμονή στη Νότιο Αφρική και το χειρουργείο στη γνάθο, η Charlene επέστρεψε μεν στο Μονακό για λίγο, μιας και επί σειρά μηνών έζησε σε κλινική με σκοπό την ενδυνάμωσή της υγείας της.

Η Charlene φαίνεται τους τελευταίους δύο μήνες να έχει επιστρέψει στην καλή της υγεία, κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις, με την πριγκίπισσα να τονίζει στην εφημερίδα Monaco Matin τον Μάιο:

«Όταν επέστρεψαν στο πριγκιπάτο, επικεντρώθηκα στα παιδιά, τον άντρα και την υγεία μου, η υγεία μου παραμένει εύθραυστη και δεν θέλω να προτρέχω. Ο δρόμος ήταν μακρύς, δύσκολος και γεμάτος πόνο. Τώρα είμαι πιο ήρεμη. Ακόμα βρίσκω απαράδεχτες τις φήμες για νέο σπίτι στην Ελβετία ή για διαζύγιο. Κάποια μίντια είναι απαράδεκτα με τις φήμες για τη ζωή μου. Όπως όλοι οι άνθρωποι, έχω αισθήματα, αδυναμίες και σίγουρα τα μίντια βλέπουν και την παραμικρή μας αδυναμία πιο έντονα».

Πάντως, και πριν μερικές ημέρες, η Charlene έσκυψε και φίλησε δημόσια τον Αλβέρτο, ένα φιλί που κανείς δεν περίμενε!