Ο λόγος του πρίγκιπα Harry είναι ό,τι κάθε ερωτευμένη γυναίκα θέλει να ακούσει. Σίγουρα η Meghan

Νατάσσα Σχοινά
Ο λόγος του πρίγκιπα Harry είναι ό,τι κάθε ερωτευμένη γυναίκα θέλει να ακούσει. Σίγουρα η Meghan

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry στη συνάντηση των Ηνωμένων Εθνών

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved.

Ο Harry μίλησε δημόσια και όχι μόνο αναφέρθηκε στη σύζυγό του, αλλά προκάλεσε και συγκίνηση με τις διηγήσεις για την Diana.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποδεικνύουν κάθε φορά πόσο αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι είναι. Ειδικά από όταν έφυγαν από το παλάτι που είναι πιο απελευθερωμένοι από ποτέ και συνεχίζουν τις φιλανθρωπικές και κοινωνικές τους δράσεις με τον τρόπο που οι ίδιοι επιλέγουν.

https://www.instagram.com/p/CgKLza_lvRJ

Ο λόγος του πρίγκιπα Harry για την Διεθνή Ημέρα του Nelson Mandela

Χτες, Δευτέρα 18 Ιουλίου, ήταν η Διεθνής Ημέρα του Nelson Mandela που γιορτάζεται κάθε χρόνο ανήμερα των γενεθλίων του Νοτιαμερικανού που τιμήθηκε το 1993 με το Νόμπελ Ειρήνης. Οι Sussexes, λοιπόν, έδωσαν το παρών σε μία ανεπίσημη συνάντηση των Ηνωμένων Εθνών και ο Harry ανέβηκε στο βήμα να μιλήσει.

«Από τότε που επισκέφτηκα για πρώτη φορά την Αφρική όταν ήμουν 13 ετών, πάντα έβρισκα ελπίδα στην ήπειρο. Για την ακρίβεια, για το περισσότερο μέρος της ζωής μου, είναι σανίδα σωτηρίας, ένα μέρος στο οποίο έχω βρει ειρήνη και γιατρειά ξανά και ξανά. Είναι το μέρος όπου έχω αισθανθεί πιο κοντά στη μαμά μου, εκεί όπου αναζήτησα παρηγοριά όταν πέθανε και εκεί όπου βρήκα την αδελφή ψυχή μου στη σύζυγό μου. Γι’ αυτό τόση από τη δουλειά μου έχει τη βάση της εδώ», είπε ο Harry την ώρα που η Meghan καθόταν στο κοινό και τον καμάρωνε. Όχι μόνο για όσα είπε για εκείνη, αλλά και για τον τρόπο που τοποθετήθηκε για όλα και ειδικά για την Diana.

https://www.instagram.com/p/CgKQ1-gu151

Η φωτογραφία με την Diana

Ο 37χρονος πρίγκιπας Harry έδωσε μεγάλη έμφαση στη σύνδεση της Αφρικής με την εκλιπούσα μαμά του, πριγκίπισσα Diana.

«Στον τοίχο μου, και στην καρδιά μου κάθε μέρα, υπάρχει μία εικόνα της μαμάς μου να συναντιέται με τον Mandela στο Cape Town το 1997. Η φωτογραφία μού παρουσιάστηκε από τον εκλιπόντα αρχιεπίσκοπο Desmond Tutu, του οποίου η φιλία και η έμπνευση ήταν ένα πολύτιμο δώρο από μόνα τους. Η σύζυγός μου κι εγώ είχαμε την τιμή να παρουσιάσουμε τον 4 μηνών γιο μας σε εκείνον το 2019.

Όταν είδα για πρώτη φορά τη φωτογραφία, αυτό που κατευθείαν μού βγήκε είναι η χαρά στο πρόσωπο της μαμάς μου», είπε ο Harry στον λόγο του.

Συγκινεί ο πρίγκιπας Harry: «Βλέπω τη μαμά μου κάθε μέρα όταν κοιτάζω τα παιδιά μου»