O Omid Scobie ισχυρίζεται αυτό που πολλοί δεν πιστεύουν μέχρι σήμερα για τον Harry και τη Meghan

O Omid Scobie ισχυρίζεται αυτό που πολλοί δεν πιστεύουν μέχρι σήμερα για τον Harry και τη Meghan

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle στα κεντρικά των Ηνωμένων Εθνών το 2022. 

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved.

Ο royal expert και συγγραφέας του βιβλίου «Finding Freedom» (που πραγματεύεται τη ζωή του ζευγαριού), Omid Scobie, έκανε tweet για τα οικονομικά των Sussexes.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έχουν απασχολήσει πολύ την επικαιρότητα τα τελευταία χρόνια. Πέρα από το γεγονός ότι πρόκειται για τον μικρό γιο της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Diana, το περίφημο «Megxit» τον Ιανουάριο του 2020 έγινε το αναμενόμενο θέμα συζήτησης. Διότι είναι ένα πράγμα το ξέρεις πως ο Harry είναι η πιο ατίθαση περίπτωση της βασιλικής οικογένειας και άλλο ξαφνικά να παραιτείται μόλις γνωρίζει την ηθοποιό του Suits.

Φεύγοντας, ωστόσο, από το παλάτι, πολλοί αναρωτιόντουσαν για την πηγή των οικονομικών τους εσόδων. Λίγοι πίστεψαν πως το ζευγάρι θα είναι πραγματικά οικονομικά ανεξάρτητο και πως δε θα χρησιμοποιεί τα χρήματα του Βρετανικού λαού, καθώς ο Harry δεν είχε δουλειά και η Meghan είχε παρατήσει για χρόνια τη δική της.

Το tweet του Omid Scobie

Ο royal expert και συγγραφέας του βιβλίου «Finding Freedom» (που πραγματεύεται τη ζωή του ζευγαριού) Omid Scobie έκανε πρόσφατα ένα tweet στον λογαριασμό του, στο οποίο σχολιάζει ακριβώς το θέμα των οικονομικών των Sussexes, που για αρκετούς αποτελεί ακόμη θέμα debate.

«Δύο χρόνια μετά -και χωρίς ούτε μία λίρα από τον Βρετανό φορολογούμενο- ο πρίγκιπας Harry έχει δημιουργήσει τη ζωή με σκοπό και νόημα που χρόνια ονειρευόταν. Μία ζωή που δεν θα μπορούσε να αποκτήσει αν είχε παραμείνει εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας», έγραψε ο Scobie.

Δεν ξέρουμε πως θα φάνηκε αυτό το σχόλιο στη βασίλισσα Ελισάβετ, βέβαια, καθώς λέει εμμέσως πλην σαφώς πως η ζωή στο παλάτι δεν έχει νόημα και πως μόνο όταν φύγει κάποιος από αυτό μπορεί πραγματικά να κάνει πράγματα που έχουν κάποιον ουσιώδη σκοπό. Σίγουρα μία τόλμη την έχει ο Scobie.

Ο πρίγκιπας Harry στα Ηνωμένα Έθνη

https://www.instagram.com/p/CgKLza_lvRJ

Πάντως, στην πρόσφατη εμφάνισή του στα Ηνωμένα Έθνη φαινόταν η ευτυχία του τόσο στο πρόσωπό του όσο και στα λόγια του. Θυμήσου ότι αναφερόμενος στην Αφρική είπε: «Είναι το μέρος όπου έχω αισθανθεί πιο κοντά στη μαμά μου, εκεί όπου αναζήτησα παρηγοριά όταν πέθανε και εκεί όπου βρήκα την αδελφή ψυχή μου στη σύζυγό μου. Γι’ αυτό τόση από τη δουλειά μου έχει τη βάση της εδώ».

Ο λόγος του πρίγκιπα Harry είναι ό,τι κάθε ερωτευμένη γυναίκα θέλει να ακούσει. Σίγουρα η Meghan