Λίγο πριν τα 41α γενέθλια της Meghan Markle: Η αποκάλυψη για την αλλαγή στη Wikipedia

Πατούλια Κατερίνα
Λίγο πριν τα 41α γενέθλια της Meghan Markle: Η αποκάλυψη για την αλλαγή στη Wikipedia
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Μια ακόμα αποκάλυψη για τις κινήσεις της Meghan Markle προτού γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

Στις 4 Αυγούστου 2022, η Meghan Markle θα σβήσει 41 κεράκια στην τούρτα της, σε ένα πάρτι με τα παιδιά της Archie και Lilibet και τον αγαπημένο της πρίγκιπα Harry στο πλευρό της.

Η φετινή χρονιά, ήταν μια χρονιά με έντονες μεταπτώσεις και πολλά νέα ξεκινήματα για την δούκισσα του Sussex που όλα δείχνουν πως σκοπεύει να ακολουθήσει μια καριέρα στην πολιτική πια, μετά την υποκριτική και την εμπειρία της στην βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

Λίγο πριν τα γενέθλια

Οι φήμες λένε πως η 40χρονη Markle, πήρε την ευχή της βασίλισσας για να ακολουθήσει μια καριέρα πολιτικού στις ΗΠΑ και η επιστροφή στο Λονδίνο δεν είναι κάτι που θα δούμε να συμβαίνει ποτέ.

Η Marie Claire Βρετανίας πάντως, λίγο πριν τα 41α γενέθλια της δούκισσας, φρόντισε να ξεθάψει μια παλιά ιστορία, που έδειχνε πόσο μπροστά σκεφτόταν η Markle από το μακρινό 2016.

Όταν γνώρισε λοιπόν τον Harry, η Markle σκέφτηκε προκαταβολικά και επισκέφτηκε εταιρία δημοσίων σχέσεων στο Los Angeles για να κάνει μια σημαντική αλλαγή στο βιογραφικό της στη Wikipedia.

Ήταν Οκτώβριος του 2016, μερικού μήνες πριν την αποκάλυψη της τότε σχέσης της ηθοποιού με τον πρίγκιπα Harry, όταν μια IP από το γραφείο δημοσίων σχέσεων πιστοποιείται να κάνει αλλαγές στο βιογραφικό της βασίλισσας.

Τώρα, στο νέο του βιβλίο Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors, ο συγγραφέας Tom Bower υποστηρίζει πως τις αλλαγές αυτές ζήτησε και έκανε η ίδια η Meghan.

«Αποφάσισε πως το βιογραφικό της θέλει τροποποιήσεις. Στις 9 Οκτωβρίου 2016, ένα γραφείο δημοσίων σχέσεων αλλάζει το cv της Markle. Φεύγει η αναφορά στο παιχνίδι Deal και το ότι υπήρξε μοντέλο. Προστίθεται μια παράγραφος για την ανθρωπιστική της δράση, με επισκέψεις στη Rwanda και το Αφγανιστάν. Επιπλέον μπαίνει το Tig και η ομιλία της στη Νέα Υόρκη για τις γυναίκες των Ηνωμένων Εθνών».