Ο πρίγκιπας Harry θα κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά του αλλά μήπως δεν τα έγραψε εκείνος;

Ο πρίγκιπας Harry θα κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά του αλλά μήπως δεν τα έγραψε εκείνος;

O πρίγκιπας Harry στο παλάτι του Buckingham in το 2020

Copyright 2020 The Associated Press. All rights reserved

Οι νέες κατηγορίες θέλουν άλλον άνθρωπο να βρίσκεται πίσω από μεγάλο μέρος του βιβλίου.

Τι να περιλαμβάνει το περιβόητο βιβλίο του πρίγκιπα Harry; Να έχει συμπεριφερθεί στη βασιλική οικογένεια προστατευτικά ή θα έχει πάρει την απόφαση να πει τα πράγματα όπως είναι χωρίς φίλτρα και περιποιήσεις; Αυτές και πολλές άλλες ερωτήσεις βρίσκονται στο μυαλό του κοινού που δεν ξέρει τι να περιμένει πραγματικά από τον μικρό γιο της πριγκίπισσας Diana.

Τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Harry έχουν όλες τις προδιαγραφές να αναστατώσουν τη βασιλική οικογένεια, αφού μπορεί να περιλαμβάνουν τα πάντα και οι πληροφορίες τοποθετούν την κυκλοφορία του μέσα στα Χριστούγεννα του 2022.

Η Sun ισχυρίζεται πως το βιβλίο είναι έτοιμο και έχει περάσει και από όλες τις νόμιμες διαδικασίες, οπότε βρίσκεται στην τελική ευθεία.

«Είναι έτοιμο και έχει φύγει από τα χέρια του Harry. Η ημερομηνία κυκλοφορίας έχει πάει πίσω ήδη μία φορά, ωστόσο έχει πάρει γραμμή για το τέλος του χρόνου», είπε ένας εκδότης, σύμφωνα με το Express.

O Omid Scobie ισχυρίζεται αυτό που πολλοί δεν πιστεύουν μέχρι σήμερα για τον Harry και τη Meghan

Τελικά το βιβλίο το έγραψε ο Harry ή η Meghan;

Οι νέες κατηγορίες θέλουν πίσω από το βιβλίο ή αν μη τι άλλο πίσω από ένα μεγάλο μέρος αυτού να κρύβεται το χέρι της συζύγου του, Meghan Markle. Όχι ότι μας κάνει εντύπωση, βέβαια, αφού πολλές συμπεριφορές του πρίγκιπα έχουν ανά διαστήματα αποδοθεί στην 40χρονη μαμά του Archie και της Lilibet.

«Θα είναι αποτρόπαιο. Πολύ από αυτό θα είναι κατά πάσα πιθανότητα γραμμένο από τη Meghan. Τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Harry που θα πουν τα πάντα θα είναι στα ράφια πιθανότατα μέχρι τα Χριστούγεννα», είπε ο Nile Gardiner, πρώην βοηθός της Margaret Thatcher.

Η Penguin Books UK που έχει αναλάβει το βιβλίο, είχε πει: «Ο πρίγκιπας Harry θα μοιραστεί για πρώτη φορά τις εμπειρίες, τις περιπέτειες, τις απώλειες και τα μαθήματα ζωής που τον έχουν βοηθήσει να γίνει αυτός που είναι».