Η κολλητή της Meghan Markle έχασε τον 9χρονο γιο της: Η συμπαράσταση των Sussexes

Πατούλια Κατερίνα
Η κολλητή της Meghan Markle έχασε τον 9χρονο γιο της: Η συμπαράσταση των Sussexes

Μυστήριο με τον θάνατο του εννιάχρονου γιου της καλής φίλης της Meghan Markle, Kelly McKee Zajfen.

Η Kelly McKee Zajfen, καλή φίλη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry, θρηνεί για την απώλεια του 9χρονου γιου της.

Η απώλεια που συγκλόνισε και τη Meghan Markle

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της οικογένειας, ο 9χρονος George βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ενώ η 42χρονη μητέρα του τον αποχαιρέτησε και στο Instagram:

«Γλυκό μου αγόρι, ο κόσμος μου διαλύθηκε σε χίλια κομμάτια. Δεν μπορώ να αναπνεύσω, απλά υπάρχω, σηκώνομαι και κάθομαι, ήσουν το φως της ζωής μου, χαμογελούσες και φώτιζες το δωμάτιο και η καρδιά σου ήταν υπέροχη και γλυκιά, δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα, ευχαριστώ τον κόσμο που με σήκωσε από το πάτωμα, δεν μπόρεσα να κάνω το ίδιο με εσένα. Οι λεπτομέρειες της κηδείας θα γίνουν γνωστές αργότερα», τόνιζε το μήνυμα του πρώην μοντέλου, το οποίο η Meghan γνώρισε όταν ήταν παντρεμένη με τον πρώην της Trevo Engelson.

https://www.instagram.com/p/CgTFcfOLeGL

H Zaifen έχει ακόμα μία κόρη, η οποία ήταν δίδυμη με τον George και η οποία έχει ένα σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά και έχει υποβληθεί και σε επέμβαση με βηματοδότη.

Πηγή της οικογένειας ανέφερε πως αναζητούν ακόμα την αιτία του θανάτου καθώς ο 9χρονος δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας και ο θάνατός του παραμένει μυστήριο.

Η συμπαράσταση της Meghan και του Harry

Στην μνήμη του 9χρονου George, οι Sussexes δώρισαν 5000 δολάρια στο GoFund Me με υπογραφή τα ονόματα των παιδιών τους Archie και Lilibet. Πηγή της Daily Mail ανέφερε πως δωρεά στο GoFundMe έκανε και ο πρώην σύζυγος της Markle ενώ τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν στη μνήμη του 9χρονου αγοριού θα δοθούν στο νοσοκομείο παιδιών του Los Angeles.

Ο πρώτος σύζυγος της Markle παραμένει καλός φίλος με τον σύζυγο της Zaifen, ενώ οι δύο γυναίκες, Κelly και Meghan παραμένουν κοντά χάρη στη φιλανθρωπική δράση του συλλόγου Alliance of Moms.