Η Kate Middleton γιορτάζει τη Meghan Markle με ένα γενέθλιο story γεμάτο αγάπη

Πατούλια Κατερίνα
Η Kate Middleton γιορτάζει τη Meghan Markle με ένα γενέθλιο story γεμάτο αγάπη

Καμία κόντρα, κανένας αλληλοσπαραγμός. H Kate και ο William γιορτάζουν τα 41α γενέθλια της Markle με κάθε επισημότητα!

Γενέθλια έχει σήμερα η Meghan Markle. Η δούκισσα του Sussex γιορτάζει τα 41α γενέθλιά της στην Καλιφόρνια αλλά η βασιλική οικογένεια έστειλε τις ευχές της διαδικτυακά.

Πρωί πρωί με την αυγούλα, τόσο το προφίλ της Kate Middleton και του πρίγκιπα William στο Instagram όσο κι εκείνο του πρίγκιπα Κάρολου και της Καμίλα, φρόντισαν με ένα story να στείλουν τις ευχές τους στην δούκισσα του Sussex.

kate1.JPG

Προσοχή βέβαια! Oι ευχές και των δύο λογαριασμών στο Instagram, αναφέρουν τον τίτλο της Μarkle, δούκισσα του Sussex και πουθενά το όνομα της Meghan.

kate2.JPG

Χαμηλό προφίλ στο πάρτι γενεθλίων

Η royal expert Kinsey Schofield αποκάλυψε τα σχέδια που έχει για σήμερα η Markle, τονίζοντας πως Harry και Meghan θα γιορτάσουν σε στενό φιλικό κύκλο στο σπίτι τους στο Μοντεσίτο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της royal ειδικού στη Daily Star, η Markle θέλει το event που οργανώνει να είναι ένα πάρτι από καρδιάς:

«Τα γενέθλια της Markle θα περιλαμβάνουν ένα δείπνο στο αγαπημένο εστιατόριο της Meghan, το Lucky's Steakhouse στο Μοντεσίτο. Ο David Foster και η Katharine McPhee μάλλον θα δώσουν το παρών. Πάντως η Meghan λατρεύει τη ζαχαροπλαστική και σίγουρα έχει φροντίσει να φτιάξει γλυκά με τη Lili και τον Archie.Ο Ηarry της έχει αγοράσει ένα κόσμημα που πιθανότατα θα σχετίζεται με τα παιδιά, ίσως τα αρχικά τους», τόνισε η Kinsey.

Καλοκαίρι στις ΗΠΑ

Tο καλοκαίρι δεν θα βρει τους Sussexes στο Balmoral μιας και η βασίλισσα Ελισάβετ παρά το δημοσίευμα της Sun που ήθελε τη μονάρχη να έχει προσκαλέσει τους Sussexes, τελικά δεν έστειλε καμία πρόσκληση για τη Σκωτία και το Balmoral στον εγγονό της.

Πάντως, αυτή η απόφαση της Ελισάβετ μπορεί να έχει να κάνει και με την άλλη απόφαση του δικαστηρίου και μια πρώτη νίκη του πρίγκιπα Harry κόντρα στην Αστυνομία του Λονδίνου, το UK Home Office.

Η βασίλισσα δεν προσκάλεσε τον Harry και τη Meghan στη Σκωτία αλλά ο πρίγκιπας κέρδισε μια άλλη μάχη

Σύμφωνα με τον δικαστή, ο Harry έχει την έγκριση να προχωρήσει σε δίκη κατά της Αστυνομίας με βάση του ισχυρισμούς του πρίγκιπα.