Καμία ηρεμία στους Markles - Η Meghan προσπαθεί να εξηγήσει στη Samantha τα αυτονόητα

Καμία ηρεμία στους Markles - Η Meghan προσπαθεί να εξηγήσει στη Samantha τα αυτονόητα
Η Meghan Markle σε δημόσια εμφάνισή της AP

Η ατάκα «Το αίμα νερό δε γίνεται» δεν είναι για όλες τις περιπτώσεις. Σίγουρα όχι για αυτήν.

Μάλλον ποτέ δε θα ηρεμήσει η Samantha Markle με την αδερφή της, Meghan, και η σχέση τους θα εντάσσεται στις εξαιρέσεις της ρήσης «Το αίμα νερό δε γίνεται». Τώρα, η Samantha έχει κάνει μήνυση στη δούκισσα του Sussex ισχυριζόμενη ότι η Meghan είπε ψέματα για την αδερφική τους σχέση στη συνέντευξη στην Oprah Winfrey το 2021 αλλά και στο βιογραφία που γράφτηκε από την Carolyn Durand και τον Omid Scobie, Finding Freedom. Και, φυσικά, ζητάει χρήματα για «ταπείνωση, ντροπή και μίσος σε παγκόσμιο επίπεδο». 75.000 δολάρια για να είμαστε ακριβείς.

Η απάντηση της Meghan Markle στους ισχυρισμούς της αδερφής της

Η νομική ομάδα της Meghan Markle φυσικά απάντησε στη Samantha και στις κατηγορίες της εξηγώντας ότι, όταν η δούκισσα αναφέρθηκε στο ότι «μεγάλωσε σαν μοναχοπαίδι», αναφερόταν στα συναισθήματα της παιδικής της ηλικίας και δεν ισχυρίστηκε ότι δεν είχε αδερφή γενετικά.

«Η Ενάγουσα (Samantha) ισχυρίζεται πρώτα ότι μπορεί να διαψεύσει ότι η Meghan ‘μεγάλωσε σαν μοναχοπαίδι’΄. Αλλά αυτή η πεποίθηση είναι εγγενώς αδιαπραγμάτευτη.

Είναι δύσκολο να φανταστείς πιο προσωπικό και υποκειμενικό συναίσθημα από το πώς βλέπει κάποιος την παιδική του ηλικία. Επιπλέον, η εναντίωση της Εναγούσης αγνοεί εντελώς το περιεχόμενο της δήλωσης, όπου η κυρία Winfrey ρώτησε τη Meghan σχετικά με τη σχέση της με την Ενάγουσα.

Η απάντηση της Meghan σε αυτήν την ερώτηση ότι ‘μεγάλωσε σαν μοναχοπαίδι’ προφανώς δεν προοριζόταν ως κυριολεκτικό γεγονός ότι δεν έχει γενετικά αδέρφια ή ετεροθαλή αδέρφια. Αντ’ αυτού, ήταν ένα τυπικό παράδειγμα μίας υποκειμενικής δήλωσης σχετικά με το πώς νιώθει ένας άνθρωπος για την παιδική του ηλικία», είπαν.

Όσο για το Finding Freedom, οι δικηγόροι της δούκισσας είπαν πως δεν έγραψε η ίδια τη βιογραφία, οπότε δε γίνεται να μηνυθεί για τα λόγια κάποιου άλλου.

«Η Meghan δεν έκανε αυτές τις δηλώσεις. Δεν μπορεί να είναι υπόλογη για αυτές. Είναι τόσο απλό», είπε η νομική της ομάδα.

«Προβλέπω διαζύγιο, ο Harry ίσως το σκέφτεται ήδη»: Ποια έκανε αυτή τη δυσοίωνη πρόβλεψη;