Ο bodyguard της Diana εξηγεί τι θα έκανε η πριγκίπισσα για να λύσει την κόντρα των γιων της

Ο bodyguard της Diana εξηγεί τι θα έκανε η πριγκίπισσα για να λύσει την κόντρα των γιων της

O πρίγκιπας Harry και ο πρίγκιπας William στην αποκάλυψη του αγάλματος της πριγκίπισσας Diana

AP

Η αδικοχαμένη πριγκίπισσα θα έκανε το πιο απλό πράγμα για να βοηθήσει τον William και τον Harry.

Δεν είναι μυστικό ότι οι σχέσεις του πρίγκιπα William και του πρίγκιπα Harry δε βρίσκονται και στα καλύτερά τους. Τα τελευταία χρόνια έχουν μεσολαβήσει πολλά που τροφοδότησαν ένα μάλλον υπάρχον χάσμα μεταξύ τους. Άλλωστε, οι δυο γιοι της πριγκίπισσας Diana ήταν πάντα πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους, με τον μεν πρωτότοκο να είναι εμφανώς ευθυγραμμισμένος με τη ζωή του παλατιού και τον δε μικρό να έχει κληρονομήσει το ατίθασο πνεύμα της μαμάς του.

Ο bodyguard της Diana λέει πώς θα διαχειριζόταν η πριγκίπισσα την κόντρα των γιων της

25 χρόνια μετά τον θάνατο της αδικοχαμένης πριγκίπισσας, ένας πρώην σωματοφύλακάς της, ο Ken Wharfe, μίλησε στο Αμερικανικό Hello! και σχολίασε πώς θα διαχειριζόταν η Diana τον τσακωμό των γιων της, με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου «Diana: Remembering the Princess».

«Για την κόντρα μεταξύ του William και του Harry, όταν δύο αδέρφια μαλώνουν, υπάρχει πάντα ένας κοντινός συγγενής για να δώσει συμβουλές και η Diana θα έπαιρνε αυτόν τον ρόλο. Θα είχε καταλάβει τα προβλήματα που έχουν προκύψει και θα είχε βοηθήσει τα αγόρια της να τα λύσουν, ενώ θα έδινε στον Harry τη συμβουλή που μοιάζει να του λείπει αυτήν τη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Wharfe, ωστόσο, δεν παρέλειψε να σχολιάσει πως η Diana θα χαιρόταν πολύ με το πόσο δεμένοι είναι οι γιοι της με τις συζύγους τους.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα απολάμβανε τη σχέση που έχουν με τις συζύγους τους και θα αγαπούσε το να περνάει χρόνο με τα πέντε της εγγόνια», είπε.

Ο bodyguard της Diana τη στήριζε και ψυχολογικά

Τέλος, αναφέρθηκε στον δικό του ρόλο σχετικά με την Diana, σχολιάζοντας πως δεν ήταν μόνο εκείνος που την προστάτευε αλλά και εκείνος που ενίοτε αποτελούσε ένα ψυχικό στήριγμα για εκείνη.

«Δεν υπήρχε κανείς σαν την Diana. Είναι χωρίς αμφιβολία ο πιο χαρισματικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ μέσα στη βασιλική οικογένεια. Κατά τη διάρκεια του χρόνου μου μαζί της, έγινα μάρτυρας του καλού που έκανε, των δυσκολιών που αντιμετώπισε, της συμπόνιας και της γενναιοδωρίας της. Ο βασικός μου ρόλος ήταν να την προστατεύσω, αλλά ήμουν επίσης εκεί όταν χρειαζόταν διαβεβαίωση, μία συμβουλή, ακόμα και μία καθησυχαστική αγκαλιά», σχολίασε.

Πρίγκιπας Κάρολος: Ο αληθινός λόγος που παντρεύτηκε την Diana και όχι την Camilla